About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, January 1, 2011

AZAM TAHUN BARU 2011


macam biasa la kan,setiap kali masuk tahun baru ta kira la maal hijrah or new year.,,
kat hati ni mst ada azam..
tp kdg2 tu tersasar gak azam tu tade sume nye dpt dilaksanakan..
so,,azam aku tuk tahun baru ni adalah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
  1. haruslah nak turunkan berat badan ag...haha,walaupon tahun 2010 tu dh trun smpai 52 kg(akibat makan hati,,ahaks) tp masih menyimpan angan2 nak trun sekurang2nye 50kg..
  2. nak belajar bersungguh,dh la subjek sem ni sume susah2,,nak tumpukan sepenuh perhatian dlm kelas..na moh berangan2 dah,,even lecture tu hensem giler..auww~
  3. nak lupakan rehan a.k.a bekas aku,nak lupekan sepenuhnye,nak buang dy terus dari hdup aku,ta moh pk2 or amk tau sal dy dah,,(azam yg ni je rasa cm lenah sikit,sal eh)
  4. nak mulekan kehidupan yg baru dgn membuka hati menerima org lain(harus ke??)
  5. nak jd anak yg dpt membahagia kan mak ayah,na moh menyusahkan mak ayah dgn meminta duit yg banyak,oleh it,ptptn!! cpt la msukkan wet ke akaun saya!!
tu je la azam aku wat masa ni,hope sgt2 dilaksanakan dgn sebaik2 mungkin segala bagai azam 2,jgn nak hangat2 taik ayam jew..haha

2 comments:

AbByYGcOmEL said...

hepi new year!!..bru jer follow awk,,sy follower y ke-71-from-ekin ashikin-

koi said...

PUO ke ?