About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, February 28, 2011

pujuklah hatimu wahai wanita..


wah!!
harini aku nak bg kata2 mutiara sikit buat wanita2 diluar sana,,

Wahai Wanita Solehah
Jangan risau akan jodohmu
Kerana Muslimin yang bijaksana itu
Tidak akan terpaut pada wanita
Hanya kepada kecantikan, lirikan senyuman,
Pada bicara manja yang menggoda
Atau pada pujuk rayu seorang wanita
Yang meruntuhkan imannya

Sesungguhnya lelaki itu adalah pemimpin kepada wanita
Andai belum sampai jodohmu
Anggaplah bahawa lelaki yang engkau nantikan itu
Sedang membina sahsiah kepimpinan
Bagi memimpin dirimu
Kerana pada wanita itu
Pasti ada kekurangan dan
Lelaki yang benar-benar layak
Pasti akan hadir untuk melengkapkan kekuranganmu………


credit to:http://halaqah.net/v10/index.php?topic=11629.0

notahati: tabah lah wahai hati diatas setiap dugaan yang menimpa,yang akan dtg nanti kerana aku yakin jodoh dari ALLAH,dan aku juga yakin dengan ungkapan "perempuan yang baik tuk lelaki yang baik dan begitu juga sebaliknya"..hilangkan segala keresahan dihati,,

Sunday, February 27, 2011

presentation oh presentation,kuiz,kelas ganti,dan paling besh UNIC!!!


lama nye x hapdate2 blog ni..
(sambil lap2 sawang n habuk2 yg banyak)
manyak kot bende nak citer dalam minggu ni..
sgt2 bz minggu ni..
jadual over all fully ngn class ganti,ngn kuiz ngn presentation..
sekarang dh start berada di tahap stress!!

bermula dari hari isnin,kuiz discrite math,kuiz Object oriented programming(OOP) and siapkan slide tuk presentation discrite mathematic pada hari rabu..
hari selasa plak,ada class ganti HCI siap ngn KUIZ ag..kuiz nye plak,subhanallah mcm susun silang kata(e'eh2 lagu aizat la)bukan mcm ag,tapi mmg silang kata pon,,if bawak toyol pon,mmg xde jawapan dalam 2,,haha
hari rabu plak,presentation math tp last2 minute dah siap2 nak ke class dah,ttbe ali selaku ketua class bg msg "arini class math batal,puan MC"..
geram weyh!! dah siap2 kot,tinggal nak keluar jew,,,never mind! so tukar baju balik then berfacebook la,hape lagi kan sementara nak tgu class kol 12.30..
hari khamis lak.class sampai kol 6.30..sbb ganti class OOP praktikal dari kol 4.30-6.30..
bayang kan la class dr kol 8-6.30..orang bekerja pon x cm 2 kan..pas2 hari 2 jugak lah nak siapkan slide database tuk presentation sok...tdo pon kol 3 pg,pas2 sok pg2 kne mangun cpt2 sbb nak gerak faris then class pg plak kan,so no excuse la,,
ari jumaat plak,presentation database dan peer essemnt tuk math..
fuh! sungguh padat plus tension gegiler otak ni.

ok,habis sudah citer tekanan,,
nak citer sal UNIC datang PUO plak,,
actually,tau UNIC nak mai cni,tp x tau bile..
tau pon sbb PUAN MONA ckp cmni "arini ada kuiz n class ganti,sapa2 nak tgok UNIC bole tgok lpas class saya"
class ganti je dr jam 8-10..
UNIC dr kol 8-11pm..so aku de sejam je la tuk tgo UNIC..sgt tidak best okek!!
tp nak wat cmne,rezeki aku dpt tgok sejam ja,,ok la 2 dr x tgok lgsg kan..
aku p sorang ja,,gamble tol,sbb mmber2 aku yg len x moh p..
pedulik hape aku,jnji dpt tgok,,tp nsb bek dayah n alin ada,,
ada la teman balik..
aku x amk pic pon,paham2 la hp murah kan,,
pic pon x kualiti..
btw,aku sempay dgr lagu sahabat sejati,binnabil huda dan menuju wawasan..
kepuasan hati aku pd malam itu,SANGAT PUAS HATI,,
cume rugi je ah,dpt tgok 1 jam..
pe2 pon thanks to UNIC sbb sudi mai PUO(Politeknik Ungku Omar)
insyallah,de rezeki,mai lg noh.. :)


glamer tu muke i de dlm FB UNIC..

ehsan foto dari facebook UNIC

Wednesday, February 23, 2011

insan terpilih :)

kamu adalah insan terpilih yg di pilih allah tuk berada dihati org..
kamu juga insan yg terpilih yang dipilih oleh allah juga utk tinggalkan org..
tp saya yakin,sume tu ada hikmahnya.
dugaan demi dugaan yang menimpa.
memula mmg terkejut nak terima berita tu..
sbb sy sendiri x nak "kisah kita" tu jd kisah yg nyata..
tp apakan daya,allah lebih mengetahui segalanya..
dan sy sndri dah redha sume nye..
dan masih yakin kalo jodoh 2 ada,,
sejauh mane pon pasti akn bertemu jugak..

terima kasih kerana menjadi insan terpilih yang sempat singgah dihati saya..
mengganti kan sume kesedihan dihati ni walaupon hanya sementara..
mungkin ada lagi yg terbaik..
atau pon mungkin ada hikmah disebalik semua ni..
saya akn menunggu kalo jodoh i2 sentiasa bersama saya..
selamat pergi dan selamatlah kembali..
hanya DOA2 sayan mengiringi pemergian dan perjalanan mu..


notakaki:

alif:ko x g KLIA kew?
aku:aku x kan pergi kot..
alif:pg la tgok dy pergi
aku:bia aku x tgok dy pergi dr aku tgok dy pergi
alif:sabar,sume tu ada hikmah nye..

"dihati ini hanya tuhan yg tahu
dihati ini aku rindu padamu
tulus sanubari menantikan hadirmu
hanya kau lah insan pilihanku"

smoga allah memberi aku saluruh kekuatan tuk menghadapi dugaan ni..amin :(

Sunday, February 20, 2011

go genting!!



teringin nak p dah lama dah,,
al maklumlah dlu p ngn bapak sedara,
sure korang leh pk,cmne tahap bosan nye aku p ngn depa..
never mind,dh org bayarkan banyak ckp plak kan!
kami spttnye p berlima..
last2 kami p berempat jew,sbb boboy x nak follow,
so yg pg gegurl je la,senang skit nak handel,
kalo p berlima nnti susah la kan,xde partner..
plan pon last minute,memandangkan nnti start bln 3 kami dh bz ngn kuiz n mini projek pelbagai,
so kami decide tuk g mgu ni jew..
enjoy puas2 sblm stdy nak smpai pecah pale otak,,
stuju!!!
ari jumaat plak x de class mmg syok la..
terus g gopeng beli tiket ke kl sentral,
then dr kl sentral trus amk trip ke genting..

so sampai genting around 8.30 cm 2 la kan,,
nek kabel car!! 2nd tym nek benda alah ni..
cuak weyh!!!
ari 2 p pagi,ni p naik mlm,mau x takut aku..
tp dok dlm 2 take2 pic so,ta rasa takut sgt..hehe
then kami menginap di hotel first world..

sok tgh hari g check out then trus ke taman tema tuk bermain2
sampai muntah..
balik dalam kol 6 cm 2,
amik tiket ke bukit jalil then dr sana trus je ipoh!!
2 je la aku nak citer,
x sempat nak taip banyak2..
banyak bnde ag aku nak kne ngadap..
adios!
dalam kable car
ngah tgu turn nak arrange bilik hotel
dalam bilik hotel,tym 2 nak check out dah..

Wednesday, February 16, 2011

shoping part 3 thats mean shoping kali ke 3,,haha

mst u all bosan kn,,
aku asik citer sal shoping moping ja..
selagi x abs wet dlm bank 2,,
selagi 2 la cm org meroyan bershoping..
haha,,mmg puas giler!!
lama dah ta memanjakan diri sendiri..
actually,hari ni juz nak hangout sesama rumate je,,
and nak temankan anny g tukar kemeja dy..
tp kami plak yg melebih2 shopping..
motif???

then td kami g jusco,aku beli seluar 2 pasang ja,,
tuk g class n suar jean,sbb suar aku kne gigit ngn jerry!!
pas2 g padini beli baju 2 helai,,
then g sub beli t-shirt 2 helai gak,,
pas2 beli belt sbb suar jeans 2 longgar gile2..
layan je la aksi kami ni,ok?
:
:
:
:
:
:
:
:
:

ta manyak pon i shoping..

Tuesday, February 15, 2011

salam maulidur rasul :)

alhamdulillah,harini 15.2.2011 bersamaan 12 rabiulawal..
dimana nabi kita nabi Muhammad s.a.w dilahirkan :)
rindu rasanye zaman2 sekolah dulu,
mesti berarak2 sambil selawat ke atas baginda..
subhanallah,sungguh besar pengorbanan nabi kite terhadap umatnye..
sampai di saat nyawanye dicabut pon..
baginda memikirkan umatnya..
"Ummatii, ummatii, ummatiii"
~Thank u Ya Nabi Allah on your great thought for us! Allahumma salli 'ala Saidina Muhammad !

marilah kita sama2 menghayati bait2 lagu drpd inteam :)

Monday, February 14, 2011

kisah kita yang mungkin and hampir menjadi kenyataan????

"KISAH KITA"akan menjadi kenyataan..
dy akan pergi jauh dr aku,
mcm kita sama2 mentafsir sendiri bait2 lagu tu..
rasa cm nak senyum sorang2 bila baca balik sume msg2 tu..
aku sgt2 rndu situasi tu..
dan sekarang aku tgh melalui situasi mcm dlm lagu 2..
ya..skrg dy nak pg jauh..
not in malaysia..but oversea..!!!!
jauh kot!! dalam masa setahun..
lama 2,,engat kejap ke?
ta tau cmne keadaan aku dlm masa setahun ni tanpa gado,tanpa chat ngn dy..
naper perlu aku melalui situasi cm ni lagi...
malas la nak taip panjang2,,
mood x de,,mood nak nagis,rindu je skrg ni... :(

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dear pacek oyie, :(
engat kan lagu ni..
lagu ni tentang perhubungan jarak jauh..
dan bnde 2 akan menjadi kenyataan x lama lagi..
saat dy pegi jew..
org x kan mengharap ape2 lagi..
biarlah jodoh pertemuan tu allah yeng tentukan..
dan biarlah "KISAH KITA" berakhir macam lagu ni..
terima kasih kerana membuat hari2 org bahagia dgn dy..
mst nnti org sgt2 merindui dy ejek2,dy cari pasal ngn org,dy gado2 ngn org..
I will miss it all forever!
jaga diri baik2 kat tempat org tu,,
setahun je kot kan..
tp yg penting,org abs blaja dlu..
salam syg :)




Sunday, February 13, 2011

hangout bersama gegurl tersayang setelah menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan pd mgu lps...lepas sume tekanan!!!




malam sume!!!
i baru balik shoping,bukan shoping hape..
barang dapur ja pon..
al maklumlah kan,cuti seminggu..
barang dapur sume dh abs....
wahahahhaha..
mcm2 dugaan berlaku hari ni,
mcm2 bnde,mcm2 hal larh..
dr nak amik kereta kt adik mmber aku 2 sampai la nak pulangkan keter kat dy..
sebel je kan!

dalam kol 12 lebih cm 2,mira n ika dh mai umah..
pas2 tgu kami bersiap sume dalam kol 1 lebih gak la bru gerak..
destinasi pertama g JayaJusco,ipoh!!
paling seram kot,,nak tau x nape?
masa nak nek ke atas parking 2 la kan..
ttbe kereta benti,aku dh berdebar2 kot,takut keter berundur ke belakang jew,,
nasib la weyh,keter belakang x de..
pas2 men2 gear sikit,ok,bole jalan..
fuh! selamat,tym 2 mira yg bawak keter..
then terus la mencari parking,sume full doe..
tension je kami dlm keter 2..

pas2 tym ni nak nek bukit jugak,dah tgah2 bukit 2,ada kereta selumber je kuar kan,,
x de sivik btol!
pas2 ketre benti ag kat tgh2 tu dan berundur ke belakang! gila x?!
wow2,,aty aku cm nak tercabut dah,pas2 undur ag,keter kat blkg dh dekat kot!!!
pas2 mira suh trun,ckp kat keter blkg suh undur ag,aku pon pe ag,
trun la kan,(tebal kot muke tym 2)
then suh keter yg kat blkg skali 2 undur!!
sumpah! aku sgt cuak tym 2,dh la pakai keter org..
mmg btol2 menguji iman aku!
pames i nokk..orang pandang kot!!

akhirnye!! sampai gak kaki ke jusco setelah merintangi pelbagai rintangan(tol ke ayat aku ni??)
tempat pertama yg terlintas di fikiran masig adalag cri tempat MAKAN!!
tgok la jam dah kol bape,kol 1.20..
dah tentu2 masing2 sume lapa..
nina n mira mam kenny..
aku,ika n anny mam kat food court je sbb kami nak cri nasi..kenyang skit kan..
setelah mengenyangkan perot masing2,kami sume memulakan explore race,ape ag shoping la kan..
tp aku z xhoping pon nokk..ttbe cm teruja,smpai lgsg x beli ape2,,haha..
funny rite,,,yg mmber2 sku sume teruja x hengat...
aku juz mampu beli barang2 peribadi jew,sbb barang2 peribadi aku sume dah abs,,
tu pon dah berpuluh hengget..siap wat kad warson ag nokk,senang skit..dah la aku slalu g watson..
dan yg selebihnye juz tgok je la mereka bersoping,,hehe
watsons card :)5 ketul je barang aku,2 pon dh berpuluh2 ringgit..blkg 2 barang nina :)

pas2 kami trus ke tesco nak beli barang dapur plak..
biasa la,cmni la hidup bujang kan..
cm biasa la,beli barang isi rumah la,ngn barang makan2,barang2 nak masak skali..
tu pon sume abs dalam rm89.80..
penuh 1 troli :)
with anny nanny

setelah penat membeli belah,baru perut terasa lapa kan..
masa soping x hengat lgsg perot lapa..
so,kami p mam kat tempat yg biasa kami makan la..
sedap woo tempat 2..
aku mam nasi goreng USA ngn nescafe ais..
after that,singgah isi minyak jap..
then trus BALIK!!!
penat sgt dah,,balik pk nak tdo jew...


nota hati:gugurl!! leh x arini kite g karok???

notahati lagi:sorry,kualiti pic x OK,pakai hp cikai jew :)


Friday, February 11, 2011

10 tips untuk pikat lelaki..




pikat memikat ni x de la lelaki je yg mulakan dlu..
perempuan mulakan dlu pon,x salah rasanye..
ungkapan "perigi mencari timba" dh x sesuai digunakan tuk zaman ni dah :)

aku ada true story,,dgr tau...
dlu,masa aku sek menengah,ada sahabat aku ni,
minat gegiler ah kat laki 2..
dy tgu laki 2 sampai la skrg..
alhamdulillah,mmg jodoh mereka..
akhirnya dlm tahun ni gak,mereka dpt bersama membina satu perhubungan..
dan aku doakan biarlah mereka terus bahagia buat selamanye..
see??
x salahkan pompuan yg pikat laki dlu..
jodoh pertemuan sume di tgn ALLAH :)
semoga tips2 ni dpt membantu kalian sume mencari pasangan yg sesuai :) amin :)
semoga berjaya! :)

  1. Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka.
  2. Pandai memasak adalah ciri2 utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda.
  3. Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka.
  4. Jujur dan sentiasa merendah diri.
  5. Lakukan apa yang dia suka dan jangan lekukan apa yang dia tidak suka.
  6. Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
  7. Mempunyai tingkah laku yang baik dan berlemah lembut.
  8. Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
  9. Jangan terlalu mengokong.
  10. Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui seperti mata dan tangan..
.
.
.
.
.
.
.
.

notahati:terima kasih dy kerana membuatkan org rasa cm nak jatuh cinta lg skali!! haha

Wednesday, February 9, 2011

test 1 tuk subjek Operating System sgt teruk!!!

demit!
cmne markah aku leh teruk cm 2 skali..
ni sume sbb prob2 cm gampang 2 la!!
mmg btol2 gampang,smpai menjejaskan emosi aku..
stdy aku,semua la!!
argh!! nsb bek dh settle,kalo x,mau ke final..
dh conferm2 aku repeat,,mampus aku!
mane nak kejar PB tuk final ag,.
dh la aku x suke subjek ni..
ngn lectre yg mengajar 2 aku x suke gak..
bajet hensem jew..
hape 1 bnde pon aku x msuk..
masuk class dy berangan je lebih..
(mud aku mmg ngah2 x bape nak baik)
x leh jd ni..
kne fokus lebih lpas ni..
STRESSS!!!
subjek lain OK jew,,
subjek ni je pasal KO ha??

anda hanya ada 5 saat tuk menyatakan RINDU..hahahha


nak jerit nak kata RINDU!!!
ckup x 5 saat,,cukup kann..
1 saat tuk 1 huruf,,
pandai aku mmbuat pengiraan :)
padahal 2 ari je pon x gado..
dh bole rndu ke?
hampeh pnye perasaan..
sudah2!
aku nak smbung wat asgment..
eh2,silap..
nak sambung p tdoq,,
rajin bebenor plak aku nak ngadap asgment pepagi bute ni..

ttbe,i jatuh cinta ngn lagu ni :-



lirik cinta matiku by sixth sense

Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
Akan ku biarkan cintamu
Meracuni hatiku

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu

Chorus
Jangan pernah tinggalkan diriku
Jangan lepaskan aku
Walau setengah detik hidupku

Ulang Chorus

Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
Hidup tanpamu


NUNITE ALL~



Tuesday, February 8, 2011

buat sahabat2 tersayang dgr kan lagu ni :)



sahabat2 tersyg,,
aku mohon maaf atas keterlanjuran bicara dan adab..
x de sekelumit niat pon nak meminggirkan kalian..
aku x mau kalian semua tgok keadaan aku cmni..
jd aku membuat keputusan tuk mengundurkan diri..
biarlah ALLAH sahaja yg tau semuanya..
aku nak terangkan satu persatu yg terjadi pon,aku x mampu,,
hanya yg dpt aku katakan disini,
aku hanyalah manusia biasa,tidak lari dr membuat kesilapan..
ya! aku mengaku,semua yg berlaku adalah kekhilafan aku,,
andai ini adalah dugaan buat diri aku utk kehilangan kalian semua,,
aku redha dan aku doa,bia la allah ikhlaskan seluruh jiwa aku tuk mengharunginye..
thanks 4 everythings,,
segala jasa baik,kasih syg,kenangan,kecintaan dari kalian sume..
x dpt aku lupakan,,
sesiapa pon x dpt gntikan tempat kalian dihati aku..
wsalam :(

air mata pun jatuh ke pipi
mengingkari janji yang ku beri
kisah cinta sahabat sejati
tak berakhir bila engkau pergi
sahabatku
kau kan kurindui
kerna kau takkan kembali

notahati:dugaan paling hebat terpaksa aku tempuh skrg,aku redha ya allah!

Sunday, February 6, 2011

terima kasih nenek kerana selalu berada di tepi tengah depan blakang i..hahahha

nenek gemok yg bajet comel,,weks!

masa taip entry ni,ngah chat ngn nenek ni kat fb..
(harus ke nak bgtau??..haha)
mmg aku nak wat entry khas tuk nenek tersayang nih..
actually,aku pon baru je kawan ngn nenek ni,tp dah tersgt2 rapat..
cm dah bertahun2 kenal..
senang kot kwn ngn dy..
leh cerita everything and anything..
memula aku x kenal nenek ni..
aku engat dy ni sombong au,cm bajet jew,,
ye la sbb nenek i ni kan lawa,,
tp ternyata tidak sebegitu,,
jauh tersasar apa yg aku rasa kan 2..
2 la org ckp "dont judge the book by this cover"..

thanks la nenek,sbb slalu dgr cter merapu meraban i..
slalu kacau u tdo tgh2 mlm,kdg2 tu smapi berlari2 dr bilik air smata2 nak angkat phone i..
terharu plak :)
terima kasih jugak atas segala kekuatan yg diberikan,,kali ni janji pe2 pon terjadi,,life must go on..
semoga relationship kite ni akn berkekalan sampai akhir hayat..
LOVE U DAMN MUCH NENEK!!!!

Saturday, February 5, 2011

aku mmg x nak gado2,x nak marah2,x nak maki2,x nak mencarut2..tp ko yang mintak sume tu!!!!


aku mmg x de mslh ngn sapa2 skrg ni..
dan aku x tau nape ko mmg suke bermasalah ngn aku..
kalo ko nak meroyan pon,
x yah la smpai2 nak melinatkan aku..
meroyan sorang2 sudah,.
ni nak ckp aku desprate la bagai..
hello!! sapa desprate sgt skrg ni,,,
aku x hadap la bf ko 2..
ko hadap la sorang2..
yg ko nak jelez x tentu pasal 2 nape..bf ko 2 ex aku,mmber aku,,,
so,ko 2 mmg x de hak nak mara2 or serang2 aku..
ko pon 1 bingai..
g baca blog aku sapa suh,ada aku suh,ada ke?x de kan,,,
pas2 ko nak emo2 la bagai..
aku ni dh penat nk ngadap muke ko,ko tau x..
so x yah la ko nak bz body la bagai nak tgok2 blog aku ke hape..
ko simpan je la jelez ko 2 leklok..
simpan bf ko skali,x de aku hadap nye aih...
sbb laki pon nak gado2,x malu ke ha?
aku mmg dh lama gler sabar,ko serang2 aku,tah kutuk2 aku,aku lex jew..
mls aku nak amk port..
tp kali ni ko mmg melampau gile BAB1..
sabar2 pon ada had nye,,
asik nak bersabar ngn muke ko je,mmg lemak ah!

LAST WARNING!!! ko jgn semak2 dh nak serang2 aku,nak baca blog aku,ni blog aku,suke hati aku nak tulis hape,ada aku sibuk2 baca blog ko? dah jgn nak ggu hdup aku ag,,ko g hadap je muke bf ko 2...

p/s:wat kotor blog aku je,mmg bongok tol la pompuan 2,hangen je aku...ya allah! ampuni la segala dosa2 aku ni ya allah :(

Wednesday, February 2, 2011

seronok bercuti melepak2 dirumah dan sonok jugak mengadap asgment yg berlambak..



sekarang aku berada di mcd shah alam

cari wifi..ape?nak wat asgment..

x de makne nye aku nak wat asgment..asgment pon aku tinggal kat ipoh,

x bawak balik..sbb cnfrm aku x buat..

buat berat beg jew,,

motif utama,juz nak habis kan masa bercuti tanpa memikirkan asgment yg berlambak2..urgh!!

ye la,bukak fb,bukak QIP4A je,x abs2 citer sal asgmnet,test,,bosan makk nokk..

so,pada ari ahad nnti bersiap sedia la,nak mengadap 5 jenis asgment..

2 test pada ari senin,tp 1 haram patah perkataan pon x stdy ag..

cm biasa la kan,,GORENG!!!

mood:rindu along,angah,alang,adik...

aku x tau nak letak tajuk ape,sbb banyak bnde aku nak mengarut kali ni..full stop!

bru sehari kot x on9 sbb line telekom kat umah 2 yg haram j...
dah macam2 bnde yg jd..huh!
ni pon amk masa jap,on9 kat mekdi s.alam..ye2!

ok2,kite start citer pd tarikh 31th january dlu..
malam 2 aku ym ngn muncit au..
kat title ym aku 2 "teringin nak mam big apple"
then muncit bg ni :

teringat plak kan memory2 lama masa aku gedik2 sgt nak mkn big apple..
ok! x yah citer...
then2 dy tunjuk plak kasut yg dy nak beli..
ok layan kan je sudah..haha

1hb feb..
smlm plak..ttbe sgt2 rndu weyh!
smpai menitis air mata,2 makne nye,,sgt2 la..
smpai text fatin,afiq sume sbb x tau nak ckp kat sapa..
dan2 dy cm tau lak perasaan aku kan..
memula dy mskol(dlm aty aku,urgh!!!)
then aku reply la balik kan..
pas2 dy text lak ckp "kenapa jiwa aku kosong eh"..
then aku reply la kan..
x tau la,sbb jiwa aku mlm 2 pon mmg x btol..
ttbe dy text ag ckp "nape dy rasa sedih sgt mlm 2"
perasaan kami sama kot tym 2..

ntah la kan,sume 2 urusan allah..
pe pon yg terjadi,aku x sanggup nak luka kan hati pompuan lain..
walaupon aku penah rasa kesakitan 2 dlu..
tp x mungkin dan x de niat tuk aku bls dendam..
sbb ALLAH lg tau segalanye..
cukuplah dengan apa yg aku ada skrg,,
kwn2,keluarga,kehidupan, "boyfie=besh fwen"..
mungkin tu kebahagiaan aku wat masa skrg..

mood:lagu "IZINKU PERGI"

p/s:sila jgn muntah hijau baca sume citer diatas ya :) chill~ :)

Tuesday, February 1, 2011

wah!! suke!! very damn like!

cntik x wall/page bru aku..
ckp cntik cpt!! cpt!! cpt!!
ok,terima kasih :)
credit to cik zila,kerana telah bedah/operate blog aku smpai terhasil lah yg sekarang ni..
purple gitu u,jgn jelez..
maaf la ye,sbb sudah menyusah payah kan cik zila,dengan akk yang manyak songeh ni..
terharu i dpt page yg sebegitu cntik...
teruja sgt2,mmg suke,bru la de mud nak hapdate citer2 terbaru,,
tp kekadang mls nak hupdate sbb bosan tgok blog sndri,,tettt!!
x smpat nak tukar bagai,senang citer x tau sebenarnye,,haha
ekceli,manyak kot citer2 terbaru tp skrg sh jd basi la,,
sbb terlalu bz ngn asgment,test kuiz yg melambak2..
citer g overnyte ke lumut,tgok khurafat sume,citer basi yg terhapdate2 ag..
nnti de masa aku hapdate la ye nokk..

CIK ZILA!! THANKS DAMN MUCH2,,SGT2 SUKE!!
MEYH2 USHA BLOG CIK ZILA JAP..
http://zilasweet.blogspot.com/