About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, February 20, 2011

go genting!!



teringin nak p dah lama dah,,
al maklumlah dlu p ngn bapak sedara,
sure korang leh pk,cmne tahap bosan nye aku p ngn depa..
never mind,dh org bayarkan banyak ckp plak kan!
kami spttnye p berlima..
last2 kami p berempat jew,sbb boboy x nak follow,
so yg pg gegurl je la,senang skit nak handel,
kalo p berlima nnti susah la kan,xde partner..
plan pon last minute,memandangkan nnti start bln 3 kami dh bz ngn kuiz n mini projek pelbagai,
so kami decide tuk g mgu ni jew..
enjoy puas2 sblm stdy nak smpai pecah pale otak,,
stuju!!!
ari jumaat plak x de class mmg syok la..
terus g gopeng beli tiket ke kl sentral,
then dr kl sentral trus amk trip ke genting..

so sampai genting around 8.30 cm 2 la kan,,
nek kabel car!! 2nd tym nek benda alah ni..
cuak weyh!!!
ari 2 p pagi,ni p naik mlm,mau x takut aku..
tp dok dlm 2 take2 pic so,ta rasa takut sgt..hehe
then kami menginap di hotel first world..

sok tgh hari g check out then trus ke taman tema tuk bermain2
sampai muntah..
balik dalam kol 6 cm 2,
amik tiket ke bukit jalil then dr sana trus je ipoh!!
2 je la aku nak citer,
x sempat nak taip banyak2..
banyak bnde ag aku nak kne ngadap..
adios!
dalam kable car
ngah tgu turn nak arrange bilik hotel
dalam bilik hotel,tym 2 nak check out dah..

No comments: