About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, February 13, 2011

hangout bersama gegurl tersayang setelah menghadapi pelbagai dugaan dan rintangan pd mgu lps...lepas sume tekanan!!!




malam sume!!!
i baru balik shoping,bukan shoping hape..
barang dapur ja pon..
al maklumlah kan,cuti seminggu..
barang dapur sume dh abs....
wahahahhaha..
mcm2 dugaan berlaku hari ni,
mcm2 bnde,mcm2 hal larh..
dr nak amik kereta kt adik mmber aku 2 sampai la nak pulangkan keter kat dy..
sebel je kan!

dalam kol 12 lebih cm 2,mira n ika dh mai umah..
pas2 tgu kami bersiap sume dalam kol 1 lebih gak la bru gerak..
destinasi pertama g JayaJusco,ipoh!!
paling seram kot,,nak tau x nape?
masa nak nek ke atas parking 2 la kan..
ttbe kereta benti,aku dh berdebar2 kot,takut keter berundur ke belakang jew,,
nasib la weyh,keter belakang x de..
pas2 men2 gear sikit,ok,bole jalan..
fuh! selamat,tym 2 mira yg bawak keter..
then terus la mencari parking,sume full doe..
tension je kami dlm keter 2..

pas2 tym ni nak nek bukit jugak,dah tgah2 bukit 2,ada kereta selumber je kuar kan,,
x de sivik btol!
pas2 ketre benti ag kat tgh2 tu dan berundur ke belakang! gila x?!
wow2,,aty aku cm nak tercabut dah,pas2 undur ag,keter kat blkg dh dekat kot!!!
pas2 mira suh trun,ckp kat keter blkg suh undur ag,aku pon pe ag,
trun la kan,(tebal kot muke tym 2)
then suh keter yg kat blkg skali 2 undur!!
sumpah! aku sgt cuak tym 2,dh la pakai keter org..
mmg btol2 menguji iman aku!
pames i nokk..orang pandang kot!!

akhirnye!! sampai gak kaki ke jusco setelah merintangi pelbagai rintangan(tol ke ayat aku ni??)
tempat pertama yg terlintas di fikiran masig adalag cri tempat MAKAN!!
tgok la jam dah kol bape,kol 1.20..
dah tentu2 masing2 sume lapa..
nina n mira mam kenny..
aku,ika n anny mam kat food court je sbb kami nak cri nasi..kenyang skit kan..
setelah mengenyangkan perot masing2,kami sume memulakan explore race,ape ag shoping la kan..
tp aku z xhoping pon nokk..ttbe cm teruja,smpai lgsg x beli ape2,,haha..
funny rite,,,yg mmber2 sku sume teruja x hengat...
aku juz mampu beli barang2 peribadi jew,sbb barang2 peribadi aku sume dah abs,,
tu pon dah berpuluh hengget..siap wat kad warson ag nokk,senang skit..dah la aku slalu g watson..
dan yg selebihnye juz tgok je la mereka bersoping,,hehe
watsons card :)5 ketul je barang aku,2 pon dh berpuluh2 ringgit..blkg 2 barang nina :)

pas2 kami trus ke tesco nak beli barang dapur plak..
biasa la,cmni la hidup bujang kan..
cm biasa la,beli barang isi rumah la,ngn barang makan2,barang2 nak masak skali..
tu pon sume abs dalam rm89.80..
penuh 1 troli :)
with anny nanny

setelah penat membeli belah,baru perut terasa lapa kan..
masa soping x hengat lgsg perot lapa..
so,kami p mam kat tempat yg biasa kami makan la..
sedap woo tempat 2..
aku mam nasi goreng USA ngn nescafe ais..
after that,singgah isi minyak jap..
then trus BALIK!!!
penat sgt dah,,balik pk nak tdo jew...


nota hati:gugurl!! leh x arini kite g karok???

notahati lagi:sorry,kualiti pic x OK,pakai hp cikai jew :)


No comments: