About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, March 27, 2011

fullhouse,sunway pyramid..



mood:lagu sha lalalala dalam citer full house tu..
hehe,sesuai la ngn tempat makan aku nak citer ni..
lama sgt dah nak ngidam makan kat c2..
exclusive you..

memula,azie tanye nak g mane ni..
sume diam,x de cadangan,,
pas2 azie ckp g the curve la,aku pon on ja,the curve pon banyak tempat makan yg best2..
aleh2 dy x tau jalan lak,,
sok drpd sesat buang masa jew..
kami mengambil keputusan tuk g sunway ja..
sbb aku pon mmg nak terjah full house ni..
keputusan muktamad pergi sunway pyramid..

sesampainye disana tempat yg pertama ditujui adalah toilet..
haha,biasa la pompuan kan,,
nak tacap2 nak betul2kan tudung la bagai..
pas2 baru la rasa ko 2 adalah wanita paling cantik mengalahkan ratu cantik..
nak jugak cantik,,hamik!!

toilet dy bole wat tdo,cntik kot,siap ada cermin besar..selama ni aku p toilet x de cermin besar ke??erkkk??

pas2,mule la game jalan2 kami dan lalu depan FULLHOUSE..
aku jerit ok,suh kwn2 aku stopppppp...
aku:weyh2,nak mkan kat cni,,jom!!
nad:ko jgn wat gile,aku mane de wet,1 sen pon x bawak..
aku:ala,kite beli 1 jetul ja,tong2 la..
azie:ok gak 2..
then kami pon g tgok menu,then masuk trus duduk la..
hehehe..
reaksi muke aku,senyum lebar jew la,,
rasa nak lompat terkinja2 dalam tu tau...
nak ckp cmni.."yeah2,,akhirnye dpt gak masuk fullhouse,ko ado?"
tp tu suma hanya la berangan semata2..
ko gile hape nak lompat dalam 2,,
x profesional btol la..
dah kai cntik2 nnti org ckp gila plak..

belek pnye belek menu,so kami makan desert je la..
aku mam blueberry chese,nak mam brownis coklat,azie mam poteto baked kot...
tah hape jadah ta name makanan 2,aku x hengat..
air beli 1 glass ga..lemon juice,,2 pon semput nak abs kan..
kek dy aku ckp,mmg terbaik,,sedap gegiler..
secret recipes pon kalah nokk...

sebelum
selepas :) kenyang!!
lime juice ;)


after makan 2,kami terjah la tempat2 comel dan cntik yg muleh diambil gambar..
nad bawak kamera canon lak..
wah! aku jg model la..suke2..
thanks askar sbb sanggup melayan aku :p

jom,tgok je la aksi2 kami :)



dah penat amik pic2 sume,smpai orang pandang2..
pedulik hape aku,ada aku kaco ko?xde kan,,
so perasan je la yang depa ta pnah tgok org photoshoot dalam 2,,hikhikhik..

tym nak take pic ni,de sorang mamat ngn awek dy kot,ceit! pandang slack kat aku..
tau la aku comel..
x yah nak tnjuk muke bajet bagus..
comel ke?
*malu*
di la dinamakan masuk bakul angkat sendri ye kwn2 :)


setelah penat berjalan kemana2 tah,msuk kedai ni,kuar kedai 2,masuk ag kuar balik..
x beli apa pon,
dok cuci mata,telinga,hidung,hati ja..
pakej aku bg..
pas2 kami masuk kdai MINI TOONS,,
ala,kedai jual bebear,barang2 comel 2...
aku belu murchmellow(aku x tau nak eja)
ala,bnde2 yg lembut2 tu,,yg kaler2 comel2 cm pelangi 2..

around kol 6 cam 2 kami pon kuar dr sunway then rushing g setia alam plak,,
nak lepak2 ngn ewan n kedek,,
kami lepak kat KFC setia alam ja..
thanks ewan sponser dinner kami malam 2,,
syg manyak2 :)

aksi2 kami sepanjang menunggu kedatangan YB ewan n kedek..
lama btol..
mcm tgu perdana menteri..

dah x tau nak amik pic hape,pic cincin ngn jari2 aku ni pon jd..

bosan nye tgu depa ni..


cukup sudah cerita untuk 1 hari ni..
dah lama dah terbengkalai post ni..
baru hari ni aku dpt post kan :)

notahati:sgt2 gembira dpt jmpe askar2 aku,manyak bnde dpt diluahkan,manyak bnde dpt digosippkan,,thanks a lot!! lot of love.. <3 muah!!

oh ya! saku dpt dress dr nad,dress tu dy x muat,sudahnya aku yg dapat,,
sweet sgt dress tu caler biru tau,,thanks!!!!



No comments: