About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, March 30, 2011

saya rasa saya sgt bahagia sekarang,,kenapa eh?

1)aku dah baik ngn gff aku,sgt tidak terkata perasaan tu..
2)ada DIA kot??
3)dah nak abs sem 4,so tinggal ag setahun nak abskan diploma ni,,lama ag la weyh..
4)ada askar2 yang terhebat..
5)ada geng wakakaka yang sengal plus ngek ngok,bila bersama x pk pe2 prob kot,,ada je plan terbaik,,minggu ni nak karok mane ha? plan p mekdi jg kan,,ahaks!
6)badan pon dah semakin naik,x de dah,konon2 kurus sbb ptus cinta,,bullshit..
7)ada anak2 buah yg shomel2,,,rindunye kat ika..
8)ada mak ayah yg sgt hebat dan terbaik,wargh!! rindu nak gado ngn mak,nak gado ngn ayah,,

ta tau la nak ckp ngn kata2,manyak bende yang wat aku gembira sejak2 ni,,tp ta nak la terlalu happy sgt kan,sbb kdg2 tu ALLAH leh sentap ngn sekelip mata jew,,pe2 pon,ucaplah ALHAMDULILLAH,syukur kita kpda ALLAH..

No comments: