About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, April 17, 2011

nak final ni la baru rasa sakit pala la,ta sedap badan la,,macam2 hal larh..

salam sume!!
btw ngah stdy ni,,curik masa skit..
nak hupdate2 blog ni..
dari ari senin sampai jumaat g stdy kat library negeri and library kebudayaan kat ipoh ni..
alhamdulillah..
kami hanya usaha dan tawakal,,
yg lebih2 tu aku serahkan pada allah yg maha kuasa..

keadaan aku skrg ni,,
tersgt la kusut...
final ni la rasa cm hard sgt,,ye la 6 paper,,
x pernah dalam hidup,,blaja 6 paper
final 6 paper..urgh!
mmg stress,,ngan mata panda,,
muke jerawat gile,,2 x kira ngn lesu..
ngan makan x teratur,,
jangan2 tym nak final sakit2 sudah,,
ya allah,,peliharalah kesihatan ku..
berilah aku kekuatan ya allah..amin :)

then,td sempat pm pacek oyie,,*MISS*
sbb rasa sgt2 la down..
rasa ok skit lpas dt reply pm tu walaupon 2 ketul ja..
rasa semangat skit la..walaupon rasa nak layu dah ni *pengsan*
text an jap..
juz nak mohon maaf dr semua org,,that's all..

kepada:rakan2 seperjuangan SIT4A:buat yang terbaik! gud luck sume,,,luv u all..muah!
tuk kawan2 dari PSP:pika,siti,fadil,ayie..and sob dr PTSS ,good luck korang.

AS dari UPSI:wat yang terbaik dan termampu,,jgn stress sgt,,insyallah,allah sentiasa bersama kita..


1 comment:

LadyBird said...

smg dpt jwb exam nanti yer.. :)