About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, April 23, 2011

nan chesee vangee + mekdi tambun..


salam sume! HOLA,,ada sihat ka?
aish,tau x sume ckp aku kuat makan..
aku memang suke makan..
kalo update FB pon citer sal makan,,
nak citer sal BF,mane de bf..
untung la sape de bf kan
*larikkk tajuk*
sampai kwn2 sume dah tegor aku gemok..
ADA AKU KESAH?
tp masalahnye aku kesah,,,
haha,sbb badan macam di pam2..
mana x nye,teringin makan ni la 2 la..
ha,,ada je depa bawak p,,kalo x hari ni esok
kalo x esok,tulat.tonggeng sume,
sampai la aku dpt makan..
thanks ROOMATES,,lup u larh!
ok,exspedisi kami juz 4 orang ja,,
iaitu aku,nina,anny and jun..
naik 2 motor ja..
macam2 dugaan la nak cri motor pon,,,
dah dapat motor,x dpt helmet lak,,,tp d sebabkan mengidam nak mam nan chesee pnye pasal
kami redah jugak melilau2 cri halmet..
apa ag,redah umah botak la,,ok! ada helmet..
selesai dah sume,ada moto,ada helmet..
dok pening lak nak makan kat mana..
nak g makan kat vangee x tau jalan,,sudahnye g DE NAINA je la kan..
then kami pon terus ja la pe DE NAINA,,
sampai je sana.,ya allah,ramai gler umat,,
x de space kot,,so berenti tepi sat,,then bncng tuk trus g vangee je la kat dataran 2..
dah la x tau jalan(ye la,slalu nek keter padil bawak)
so,kami pon redah je la ikot sesuka hati..
mmg sesat la,,patah balik ta bapa kali..
sumpah cm orang gile..
setelah bape kali sesat,tah mane2 tempat lah kteorg p..
akhirnye smpai gak!!!
dengan perut yg sgt lapar,,dgn pelahapnye trus cri tempat..
dan jerit2 panggil "anney"!! amik order..haha

Tgok jom kami pelahap ape,,lapa tahap gaban tol:-

nan chesee 4,tomyam,nasi putih 2,telur dadar,mee goreng mamak,tea 3 layer 2,kpi ais,teh ais,air cincau.bayangkan cmne kami lapo!

aku n nina,ngah berusaha nak abis kan mee goreng mamak 2,,terbAEK!!!


muka hepi sbb kenyang,hepi jugak la sbb perot muncit,,oh NO!!

so kami gerak blah dari situ around kol 12.30 gak la..
dok gosip2 abs sume,cm kat dalam bilik x leh nak gosip dowh..
cm biasa la,tym nak balik pon leh sesat gak..
sampai ke kediaman polis,,
tp kali ni x gentar sbb depa ada LESEN,,,wakakakka..

so,balik anta roti canai kat botak n anta nasi goreng kat housemate kami..
plan nak g mam aiskrim kat mekdi plak..
nak g mekdi jauh x nak kalah..
so,sementara singgah umah botak,dok sembang2,,
ttbe depa pon ajak minum la bagai..
kami mmg dah plan nak p mekdi ja..
sudahnye 3 motor g mekdi tambun,,
yg lg besh2,orang kaya baru open table..
thanks AMIRUL AIMAN..syg ko!!!haha
abs sudah cerita makan tuk 1 hari tu,,

tp aku de 2 bende ni je yg x dpt makan ag ni :(

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


sushi


macaroons..

*picture sumber pacek google*

BABAI!

5 comments:

nurul nadia nasir said...

heyy slam..tu gamba vanggey kt ipoh eh?

eykn said...

@nurul nadia nasir
hehe,kat ipoh ler,,,dah dok kat oph ni kan,,hehe,, :)

OreO HitaM said...

blogwalking:

try jugak tako tao..sedap gila..

LadyBird said...

eii.. ta ley trima syusi tu..

sob3x..

eykn said...

@oreo hitam: pe yg sedapnye?

@lady bird:hehe,sedap la sushi..nyumm2