About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, April 14, 2011

You Are The Best Of My Life..

salam sume!
still ag mood stdy,,mood anything about korea jugak,,wahahahha..
bukan sbb tetttt,x de makne nye..
aku mmg minat korea ni start dari citer meteor garden ag,,
tym 2 famous ngn kumpulan F4..aku paling minat KEN..sbb dy paling hensemm..*pengsan*
yeah! saya x pernah lupa okek,,


di sebabkan citer meteor garden 2 ptg,pas aku balik sekolah agama,so x de alasan la aku nak ponteng sekolah,,
balik sekolah jew,laju2 balik rumah..
xde dah singgah mane2 even beli jajan pon,,sbb x nak terlepas tgok mane2 part yang best,,huah!

then selepas tu la aku terus mengikuti cerita2 korean..
dan selalu berangan2 ah depan tv..
*zaman kanak2 kan x tau hape pon*
citer yg leh wat aku jatuh cinta,sakit jantung,ah!! rasa nak pengsan,,
full house(sweet gile depa,asik gado ja,,last2 baik gak,,,sweet2)


autumn in my heart(nangis je aku tgok citer ni,sgt menyentuh hati,,oh!!)
winter sonata(sedih,sbb hero dy buta,,tidakk)
my girl
coffee prince(ni layan,tym sijil dlu,,sanggup tdo kol 3,4 pagi)
love storm(lps tgok citer ni,jatuh hati ngn warna pink sbb bilik dy sume kaler pink,,auww~)


style(citer ni mmg terbaik sal fashion,hero dy dah tentu2 hensem)
ni skrg ni aku ngah nak khatam citer PERSONAL TASTE..tgu la pas abs final ye,,haha :)

dah la..mls aku nak merapu panjang2..
kalo nak citer sal citer korea,sok pon ta abs..
2 lom adik aku si fara aisyah 2 ag..
sume bnde mmg x jd la ..

jom2 sblom tdo layan lagu ni dlu..
bole x nak ckp cmni..
"YOU ARE THE BEST OF MY LIFE"
*kwn2,i love you :)*


notacintahati:sok nak stdy kat library ag,,tenang jew,,,suke2...wat masa ni dah stdy OOP,sampai bab 2 ja..haha,sok sambung ag noh!



No comments: