About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 23, 2011

nur kasih the movie


org sume heboh sal nur kasih nur kasih dan nur kasih..
kalo series pnye,mmber terbaik citer dy..
then arini x wat ape2..aku ngn spupu aku p la tgok
kat JJ ipoh..

jalan cerita nye besh..
mmg menyentuh perasaan..
cume,aku ja x nagis,nangis dalam hati ja..
sgt salute dgn ketabahan nur amina..
aku rasa,kalo aku kat tempat dy pon,aku x kan setabah itu kot..
fuh! memerluakn ketabahan yang tinggi 2..

about pengorbanan plak,
sama je,,aidil and adam,sgt2 banyak melakukan pengorbanan..
nak tau selebihnye korang p la tgok sendiri..

kdg2 tu aku terpikir,
nak jd setabah and sekuat NUR
dalam apa jua dugaan dan halangan yang datang..
lagu tanpamu tu la paling menyentuh hato..
huhu :(

rate citer ni 8/10

*sorry ah,aku terpaksa update seringkas mungkin sbb pakai berukband mmber ni..

sayonara!

Thursday, May 5, 2011

short sem..

aku engatkan dak brieging kolej komuniti ja yg terlibat..
then td PA bg msg ckp aku kne daftar short sem sbb de paper yg markah rendah..
markah rendah dy x de la plak mention "failed"
so aku x tau lg status final result cmne..
harap2 sume ok la,,dpt LULUS sume pon jd la..
4 flat ke 3 flat ke blkang citer..
sbb final test hari 2 mmg gampang pnye susah..
dak2 class aku pon ckp cm 2..
so if repeat ke hape ke,mmg dah kne redha jew..
nak benti poli,sayang plak..
ta tau la nak ckp pe,mmg haru biru sgt skrg ni...
ok,mls nak pk..
p je daftar shortsem ni,x rugi kot..
(masih lg berharap hope x de pe2 mslh ngn result aku)

then td,td dan td..
chat ngn pacek yusri bashuri,mcm biasa la,,
chat pon dh x de la lama cm dlu..
tp kali ni di kira bnyak skit la chat berbanding2 sblm ni..
dh dy x bz,,leh la sembang lebih skit..
*sekarang dh musim panas*


ok,dpt la lpas rndu 2,3 minggu ni..
dah bole buang ja nekad kat diri 2,,
bole plak ko hidupkan kalo x tau sal dy(berkata pd diri sndri)

ha,,bru teringat dy de ckp sal kimpap..
btw,aku search google KIMBAP la not KIMPAP..
pe ni org korea leh salah mention this name..
nak kne buang daerah ni..
a'ah la,sama je cm sushi..nama je lain kot,,
rasa x tau la sama ke udok..
nnti nak kne p makan kat korea la gamaknye

ni la rupe KIMBAP nye..
.
.
.
.

ok! lepas dah rindu,,,
bole la tahan dlm 2 minggu ag
*sila muntah*

notahati:x de bgtau dy pon sal shortsem ni,nnti aku mengusutkan ag..biasa la aku kan suke merengek2,suke cm urgh!!*x nak* cm 2 la,,juz bgtau faris ja,,2 pon dy wat endah x endah,,rasa cm sakit hati ja bgtau pon,,so redah je la melalui short sem tu bersama FARAH HAMIZI..nasib de kawan weyh :) PUO,jmpe lagi la kite,,nyampah tol aku!!

SeNyuMan mAhaL :D


dpt tagged kat facebook dari fara aisyah about contest ni..
thanks sbb tagged akk noh :)
dh org invite kan,join je la..
saja nak buang2 masa,,hehe :)
gambar yang di pertaruhkan..jeng jeng jeng...
:
:
:
pic ni di ambil di sunway pyramid..
felling2 pakai style hana tajima bole la jd hana tajima..
padahal x sama pon..
erk??ni nak cter sal shawl ka sal senyuman,,okek..citer sal senyuman ya :)
kenapa senyuman aku unik?
sbb aku suke senyum konon2 nak bg nampak lesung pipit aku yg kadang2 ada kengkadang x de,,haha

keterangan lanjut boleh KLIK DISINI

i want tagged :
sasha ghaff
nur liyana
aina

Monday, May 2, 2011

home sweet home :)

salam sume!!
woah! rasa cm lama nye x hapedate blog..
ye la,bz ngn angkat barang ke tambun,,
suprise bufday tuk girl wakaka..
g ngonjeng2 ke KL jmpe nurul n pika..
ni bru de masa tuk update blog..

exam,seperti yg korang tau,,
dah habis berlalu isnin yang lpas,,
skrg berdebar nak tgu result la plak,,
harap2 sume LULUS weyh,,amin!!

dan sambutan hari jd mun pon berjalan ngn lancar..
walaupon nak wat suprise dah kantoi..
pe2 pon enjoy sgt this nite walaupon tym 2 ngn gado ngn faris..
hampeh! wat spoil mud aku ja..

setelah 2 kali kemas barang2 kat umah sewa tu..
malam khamis tu settle dah sume barang telah dipindahkan di tambun
tumpang tinggal umah kak ila..
barang nye x yah ckp la..
penuh kot 1 store kat umah tambun tu..
thanks kak ila kasi tumpang barang,,ehheee..

ari jumaat,kol 4.30..
aku n nina nek bas trus ke KL
mau ngonjeng2 bersama pika n nurul plak..
pergi makan2 then g danau kota..

ari sabtu baru pulang ke rumah!!!

tamat! mls nak citer panjang2...