About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, May 23, 2011

nur kasih the movie


org sume heboh sal nur kasih nur kasih dan nur kasih..
kalo series pnye,mmber terbaik citer dy..
then arini x wat ape2..aku ngn spupu aku p la tgok
kat JJ ipoh..

jalan cerita nye besh..
mmg menyentuh perasaan..
cume,aku ja x nagis,nangis dalam hati ja..
sgt salute dgn ketabahan nur amina..
aku rasa,kalo aku kat tempat dy pon,aku x kan setabah itu kot..
fuh! memerluakn ketabahan yang tinggi 2..

about pengorbanan plak,
sama je,,aidil and adam,sgt2 banyak melakukan pengorbanan..
nak tau selebihnye korang p la tgok sendiri..

kdg2 tu aku terpikir,
nak jd setabah and sekuat NUR
dalam apa jua dugaan dan halangan yang datang..
lagu tanpamu tu la paling menyentuh hato..
huhu :(

rate citer ni 8/10

*sorry ah,aku terpaksa update seringkas mungkin sbb pakai berukband mmber ni..

sayonara!

No comments: