About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, May 5, 2011

short sem..

aku engatkan dak brieging kolej komuniti ja yg terlibat..
then td PA bg msg ckp aku kne daftar short sem sbb de paper yg markah rendah..
markah rendah dy x de la plak mention "failed"
so aku x tau lg status final result cmne..
harap2 sume ok la,,dpt LULUS sume pon jd la..
4 flat ke 3 flat ke blkang citer..
sbb final test hari 2 mmg gampang pnye susah..
dak2 class aku pon ckp cm 2..
so if repeat ke hape ke,mmg dah kne redha jew..
nak benti poli,sayang plak..
ta tau la nak ckp pe,mmg haru biru sgt skrg ni...
ok,mls nak pk..
p je daftar shortsem ni,x rugi kot..
(masih lg berharap hope x de pe2 mslh ngn result aku)

then td,td dan td..
chat ngn pacek yusri bashuri,mcm biasa la,,
chat pon dh x de la lama cm dlu..
tp kali ni di kira bnyak skit la chat berbanding2 sblm ni..
dh dy x bz,,leh la sembang lebih skit..
*sekarang dh musim panas*


ok,dpt la lpas rndu 2,3 minggu ni..
dah bole buang ja nekad kat diri 2,,
bole plak ko hidupkan kalo x tau sal dy(berkata pd diri sndri)

ha,,bru teringat dy de ckp sal kimpap..
btw,aku search google KIMBAP la not KIMPAP..
pe ni org korea leh salah mention this name..
nak kne buang daerah ni..
a'ah la,sama je cm sushi..nama je lain kot,,
rasa x tau la sama ke udok..
nnti nak kne p makan kat korea la gamaknye

ni la rupe KIMBAP nye..
.
.
.
.

ok! lepas dah rindu,,,
bole la tahan dlm 2 minggu ag
*sila muntah*

notahati:x de bgtau dy pon sal shortsem ni,nnti aku mengusutkan ag..biasa la aku kan suke merengek2,suke cm urgh!!*x nak* cm 2 la,,juz bgtau faris ja,,2 pon dy wat endah x endah,,rasa cm sakit hati ja bgtau pon,,so redah je la melalui short sem tu bersama FARAH HAMIZI..nasib de kawan weyh :) PUO,jmpe lagi la kite,,nyampah tol aku!!

3 comments:

Ashraf said...

dah follow anda =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

Aarrghitsme said...

kimpap ?? hahaha ....
baru je follow anda .. harap anda dapat la follow saya jugak :P

http://aarrghitsme.blogspot.com

eykn said...

@Aarrghitsme..
Kimpap or kimbap..hehe