About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, June 16, 2011

berakhirlah sudah satu fenomena yang dasyat..cerita semalam,watching KL gangster dan menternak lemak di baskin robbins..


salam sume!!!
sana sini org dok heboh bercerita sal arini episod akhir nora elena..
so aku pon sanggup la x kuar umah p mana2,sbb nak tgok ending citer ni..
btw Nora elena telah melabuhkan tirainya..
dgn part yang cukup suspen dimana yvone menculik anak nora dan seth..
hanya kerana mahu memaksa seth berkahwin dgn dy..
aku mmg nyampah dgn kegedikan yvone dari episod pertama ag..meluat mak nokk..
dan akhirnye happy ending..iaitu nora dan seth hidup bahagia bersama anak mereka
*x tau la sama ke x ending dalam novel,sbb aku x prnah baca novel 2 pon*

lepas ni xde lagi la ke'romantik'kan seth tan..
x de lagi la sume pompuan2 berangan dan berharap akan dapat suami se'romantik' dan setabah seth tan..
ok~ berakhir sudah fenomena nora elena..sama macam fenomena adamaya dlu..kan3?


15jun 2011~
semalam aku g jj bukit raja semata2 nak tgok KL gengster ni..
memula 2 aku x de niat lgsg nak tgok,sbb citer2 cmni bukan besh pon..
mesti banyak aksi belasah2 jew..
tp ada mmber2 aku dah p tgok depa kata besh,mmber2 adk2 aku pon kata besh..
so aku pon tetiba jd teruja plak nak tgok..
memandangkan di saat citer ni kluar pawagan tym 2 aku berada di ipoh..
so paham2 la kalo dh kat ipoh mmg x la aku kuar,,
sudahnye aku bercadang nak tgok bile aku balik klang nnti..
then aku dah booking adik(kedua) awal2 supaya ta payah p keje..
sbb aku nak p tgok wyng pnye psal,ari rabu je murah kan..
so tgok ari rabu je la..
kami 3 beradik pon p la tgok kat jj bukit raja jew,,
mls nak p jauh2 sampai bukit tinggi 2...

sesudah je park keter,terus rushing g kaunter sbb tiket kol 3.45 pm..
malas la nak tgu tiket 4.30pm..
so,masuk2 je citer dah mmg nak start,,nasib sempat..
ermm??citer dy?
ok la,not bad la,,pada sapa yg x tau,,ni first tym tau aku tgok cerita corak sebegini..
maksudnye yg jenis lawan2 ni la,,
sebelum ni tgok org putih ja..
yg melayu pnye lawan2 ni bukan best sgt pon..
tp disebabkan zizan ada dalam citer ni,aku gigihkan la jugak hati aku nak tgok citer ni..
ni sume ZIZAN pnye pasal okeh?!
sbb part zizan je yg wat aku ketawa terbahak2,abs pecah 1 panggung 2..
*menipu okeh..haha..*
paling x bole blah part yg dy kne tangkap ngn org symsul(lupe la name dy dlm citer 2)
syamsul 2 kan x puas aty ngn malek lakonan aaron aziz..
pas2 dy nak KL 2 dy yang pegang..
so zizan ckp la:malek,bg je la KL tu kat dy(sambil wat muke toya(tau2 la kan muke sengal zizan cmne) sumpah kelakar weyh!!
so sapa2 yg x p tgok,bole la tgok okeh..
rate filem ni aku bg 7.5/10

after dah penat duduk selama sejam stgh dlm wayang 2..
tekak aku ni mmg dah x leh tahan dah nak melahap baskin roobin..
lama dah mengidam ni..
so sebab ari rabu adalah pink day..
then harga 2 scoope kalo hari biasa rm14 lebih..so after offer 50% jd lah harga rm7.95..
puas tekak aku dpt makan..

so layan je la pic aku dgn si gedik ni ye :-

aiskrim tuk 2 org makan..tiket tuk 4 orang memonton (aku,kak ngah,kak cik n bf kak ngah)


budak x pernah makan aiskrim baskin robbins,,hah..suke x aku bawak ko makan ni?


selepas dah melantak sume juz pusing2 cuci mata jew..
PDI,voir,vincci sume de sale kot..
tp aku je yg x de sen,,berkata dlm hati,,x pew2,tgu la aku de wet nnti,,nak shopping puas2!!

dua ketul budak yg selalu menaikkan darah aku,tp aku sayang depa :)

babai,,nak balik,dah penat..smbil mulut melahap mcfllury oreo plaks..

sebelom tdo layan video dr matlutfi ni jom!!
matlutfi ada wat video baru,berkenaan kpop..
tp bukan tuk perli fans kpop..
nak perli kumpulan yang bajet ala2 kpop..eeee..

gula-gula
bole makan ke?

24:7



jom ketawa guling2,aku dah tgok lebih dari 5 kali..auww~

adios!
sayonara!
babai!
selamat malam!
T

2 comments:

vanillafiEStOO said...

gula2 yg nk tiru SNSD...24:7 tuh bject cm suju...bluuuweerrrkkk....
tp mmg vdeo matlutfi mmg seswai ntok perli mreka!!!haha thumbs up 4 matlutfi!!!

eykn said...

haha,,jatuh cinta ngn matlutfi plak,,auww~haha