About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, June 27, 2011

boleh tak??

assalamualaikum..
annyeong haseyo..
sihat semua??
harap2 sihat la dan sentiasa ceria2 wokeh :)

hurmmm..
2,3,hari ni malas btol nak menaip..
padahal banyak mengeluh dalam hati ni..cume x dpt nak di luahkan dgn kata2..
sekali gus nak menaip dalm blog kesayangan aku ni..
mood sekarang,hanyalah nak hafal,nak nanyi dan dgr lagu2 FT island,,(ok! FT island ag..)
dah parah tahap gaban aku ni..
siap2 leh bawak mimpi,,wah~!!

berbalik pd tajuk aku di atas,kali ni x panjang plak tajuk aku 2..
slalunye panjang tak hengat..

boleh x,panjangkan cuti ag..
boleh x,kalo tak nak balik ipoh..
boleh x,tak nak ngadap sem depan..
boleh x,rasa nak give skrg..
bole x,nak pinjam bahu..
bole x,nak nagis skrg..
warghhh!!!
makin lama aku rasa cm..nak panggil DOREMON!!
tolong berhentikan masa????..x nk tgok 5hb julai 2(sbb tarikh 2 aku dh kne balik ipoh)
kdg2 aku rasa,besh nye kalau doremon tu ujud,sbb nnti dy bole putarkan balik masa2 silam..
dan aku bole la pilih nak masa dan saat2 yg manis ja..
ok2,semua tu mengarut ya,,doremon tu x pernah wujud ya adik2..
jgn terpengaruh dgn cakap akk ni..
(tp aku berharap doremon tu ujud,,boleh ka??haha..boleh ujud,dlm mimpi la..dlm alam nyata x de,,gedebush~!)

hati ni mmg dh x de kat ipoh,,
jasad je yg ada kat sana..
mmg la org kata,kat sana de kwn2..
tp??
(aku x nak ckp la,dan aku pon x tau nak ckp pe)

menyesal pon x guna gak..
aku sndri yg wat kputusan tu..
dan bru skrg aku mengerti pe yg kwn aku ckp
"lari x kan menyelesaikan ,masalah"
ok~ aku mls nak ckp,kang aku kne tiaw ngn dy balik,,haha..
so,nak x nak redha dan redah je la..
setahun ag beb!!(bak kata chong)
tak nak lama plak kan..

di sebabkan aku ngah felling la kekonon dgr lagu only one person by FT island..
jom hayati lirik..
aku sertakan skali bhasa english...
hamik ko..
kome translate la sndri ye.. :)



my fav pic
.
.
.
.
.
.
.

choi jonghun..

notahati:only one person = him :)

안녕히 주무세요
( Annyeonghi jumuseyo )
SELAMAT MALAM

2 comments:

Apih El Nino said...

Lari dari masalah sama seperti lari dari diri sendiri :)

eykn said...

@Apih El Nino : dan lari dr masalah 2 bukan lah cara yg terbaik..huh :(