About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 7, 2011

jejeka idaman sume wanita..SETH TAN..


orang sume dah heboh2 sal seth tan..
aku baru nak tulis dlm blog..
ye la bru dpt on9,sian aku nokk..
ni sume sbb penangan citer NORA ELENA..
mmg x pernah miss..
tepat kol 7 ja,,sume berlengkor dok depan tb..
sebelum tu pukul 6,layan citer taiwan dlu kat tb2..
pas2 bru sambung tgok citer NORA ELENA NI..

sapa2 yg follow citer ni..
mest berangan2 kan nak dpt husband cm seth tu.dah la handsome,kaya,baik..
wow! untung badan weyh,,
part paling x leh tahan masa depa nak berbaik tu,,
weyh,aku plak yg seronok,gelak cm aku lak dalam watak tu..
wahahhaha..

lagu paling menyentuh jiwa dlm citer nora elena..
jom layan..aku siapkan skali ngn lirik bia sng korang nak hayati dgn mendalam :)



Lirik Lagu Berubah-Erry Putra feat Reen Rahim (OST Nora Elena)
Berikan ku waktu
Untuk bersamamu meniti hari
Tak puas bagiku dan kau pun berlalu
Tinggalku sendiri
Kelam seluruh jiwaku

Chorus
Ku ingin benar bersama denganmu
Dan kau pun menjauh
Tiba-tiba kini kau telah berubah
Apakah salahku

Ooo.. Kau yang ku kenali
Dan kini menjadi insan yang lain
Dulu kau berjanji
Kan hidup semati meniti hari

Semuanya telah berakhir.. Ooo..

Ulang Chorus

Semuanya telah berakhir

Ulang Chorus

Oh kasih

notahati:thanks to iwan and azie sbb blnjer aku double chesee burger,bubur mcd,aiskrim sundence..kenyang giler weyh,,syg korang ketat2..memuah!




No comments: