About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 4, 2011

sapa pengantin sekarang ni??korang ke? aida ngn raimi??



mood skrg:sgt3 letih dok photoshoot mengalahkan pengantin..
ok,kiter story start dr mula la ye..

kami(aku and fiza) gerak dari umah aku dalam kol 2,pas2 amik comeck kat masjid meru..
then terus ke petronas sg sembilang sbb cik ood n tunang dah tunggu kat sana..
then trus la ke umah pengantin kat sg buluh..

sampai2 je sume dah kemas2,padahal baru je kol 3 lebih kot..
tapi x pe la,kami bukan nak makan pon..kami juz nak jmpe sume..
dpt melepaskan rindu!!
so,juz duduk2 gosip2,tanya khabar,take picture,kacau2 pengantin..
pas2 dalam kol 4 lebih cam 2,shoot pic kat sekolah plak..
sekolah yang banyak dengan kenangan suka duka..
saat jejak je kaki tadi..
rasa cm berlegar2 je sume kenangan tu..
terlalu banyak,,
nnti de masa aku story la citer cinta mereka 2..
sgt sweet tau..

juz photoshoot kat dalam class raimi 5IK..sbb class kami 5IR berkunci la plak..
haha..then ngn tak sengaja terkeluar sume citer2 lucu zaman sekolah dlu..
rasa nak menitis air mata tgok sekolah 2 dah maju..
lama sgt dah kot tinggal zaman sekolah 2,,
take pic kat dataran perhimpuan yg banyak kenangan..dan kenangan paling x leh lupa kne jalan itik sbb x hafal surah al mulk..

semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa,jadikan hari2 kamu seperti mana hari2 saat kamu bercinta dulu...

5 ibnu rushd..class yg huru hara..riuh rendah sampai buat cikgu merajuk..

lpas dah penat photoshoot kat samj..
kami pon gerak ke pantai remis nak isi perut lak..
then balik!!

later update pic wokeh!


favorite pic
.
.
.
.
.
.
.



No comments: