About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 18, 2011

selamat hari jadi dak tembom :)..wow! blogger terkenal irene nadia bertunang dah la..

assalamualaikum..
ha..kalo x jawab dosa,kalo jawab syg :)

harini 18 jun 2011..
aku nak wish bufday kat budak tembam ni..
happy bufday to u,happy bufday to u,happy bufday to u dear,happy bufday to u :)
semoga diberkati umur,di murahkan rezeki,di beri kekuatan tuk mengharungi pelbagai dugaan dalam hidup,semoga slalu bahagia di samping yang tersayang k..

nah! amik kek comel ni khas tuk kamu :)
.
.
.
.
.
.

ok2,nak citer sal seorang blogger famous dah bertunang..
sapa blogger yg hot tu?
ha?
ha?
ha?
of coz la irine nadia marcello la..
wow2..ptg td adik aku kecoh2 ckp irine nadia marcello dah bertunang..
aish! asal aku x tau pon..
ptt la lama dy x hupdate blog dy..rupanya bz ngn persiapan bertunang..
umo muda lagi 2 weyh,baru 19 tahun..
perkara baik kan,bagus utuk di cepat2 kann
ye dok?iye ke tidakk(gaya zizan)
td aku search kat google ada la beberapa pic pertunangan dia ni..
selebihnye kne tgu tuan pnye badan upload la ye..



sumpah! sgt cntik,sgt padan..kaler baju dy pon very the awesome la!!

pic kredit to http://meramonst.blogspot.com/

abg dy,aizul marcello bile plak??hehe

No comments: