About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 18, 2011

sesi menternak lemak di ayam penyet best dan PappaRich..

assalamualaikum..hola!!
tgok tajuk je dah tau kan,aku nak citer sal makan..
bahagia btol jd perut aku ni,asik makan jew..

tghari 2 around kol 12 lebih la..
mak aku ajak p beli barang2 nak wat kek,then trus ke JAKEL kat shah alam
sbb nak beli kain nak wat baju raya,,
nnti dy malas nak p dah,sbb x de mmber nak teman,,
ye la,aku je yg suke ikut mak aku p mana pon,p kapar cenenot pon aku nak ikot..
adik2 aku yg len,haram..nak dok umah tgok tb men lappy..
then mak aku beli la kain tuk wat baju melayu,aku sempat rembat sepasang kain tuk wat baju p class..
pas2 japenese silk sbb nak wat shawl..
baju raya x beli ag,sbb aku pon x tau nak beli cmne,,
so hold je la dlu..
after dah penat shoping moping msti la perut lapar kan..
puas la pikir pnye pikir nak makan kat mana,,
then tetiba mak aku sebut ayam penyet..
ha,,bantai je la,ayam pe pon perut dah lapa..
disebabkan mak aku x pernah lg merasa bnde alah 2
so,on je la..makan ayam penyet best kat giant setia alam..
then kami balik dalam kol 5.30 cm 2..

yeah! ajar mak makan ayam penyet plaks,pasni nak ajak mak makan nasi lemon chicken plaks :)


*p/s:photographer gedik x ikut,so pic mmg x banyak la,aku mls nak amik pic syok sndri..wakakaka*

after that,kol 6.15 kuar balik..
p ngonjeng2 ngn gemok lak..
memula p pasar.tawaf sampai 3 kali,,ha..x tau nak beli ape..
sudahnye,ttbe stering ni terus je ke setia alam..
still x tau nak makan pe ag,,
tekak ni nak makan dim sum n secret resepi..
but we have to choose..
x kan nak melantak 2-2 skali,bnyak wet plak kan..
nak makan dim sum kat abdullah chan,tutpla plak,,
pas2 mulut ni trus berkata(cm novel lak)
jom p mam kat PappaRich la,,
*aku x pernah lg pon makan kat c2*

serius gile muke aku nak pilih menu


pappa coffee iced RM5.40

teh iced RM5.20
kueh tiew RM9.90
dim sum chicken siew hape tah RM5.80

tu saja cerita tuk hari ni..
bubai!
sayonara!

jap2!!
nak promote citer taiwan i,my brother..
setiap isnin -jumaat
kol 6 ptg di tv2..

3 watak utama
Li Da Hui,Wei Wei & Da En...

2 comments:

cik mera said...

menternak lemak mcm cik epal plak..hehe..nyumm2 cdpnyee

eykn said...

hehe,,@cik epal,x pe la,,menternak lemak pon comel..