About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, July 5, 2011

ninie azriena 1st giveaway : kau muzik dihatiku


assalamualaikum :)
sblm aku bertolak ke ipoh sok,nak join 1 giveaway ni..
ye la,nnti takut x sempat ber'update plak kan..

giveaway ni di anjurkan cik ninie azriena, junior sekolah aku dak ni rupenye..hehe
tp x bape kenal pon..hehe

kalau korang nak join boleh KLIK SINI

SYARAT2 PENYERTAAN GA NI :
  • mesti jadi follower ninie ( wajib untuk tahu perkembangan GA ni )
  • copy banner GA ni, dan link kan terus pada entry ini ( wajib )
  • copy banner dan letak di sidebar blog kamu ( kalau rajin )
  • tulis entry bertajuk" ninie azriena 1st giveaway: kau muzik dihatiku "
  • sertakan 1@2 lagu yang membawa maksud tersirat dalam hidup kamu (ikut kreativiti kamu sama ada nak letak lirik/tajuk/video)
  • tag 2 orang rakan anda ( kalau rajin )
  • tinggalkan link, id follower, dan emel di kotak komen dibawah entry ni
actually,lagu ni banyak melambangkan perasaan kita..tym kite gembira kite dgr lagu rancak2,tym kite sedih of coz la nak dgr lagu sedih2 kan..dan lagu juga membantu kite tuk meluahkan perasaan pd seseorang,meminta maaf pada seseorang,sume dgn lirik2 dan bait2 lagu tu..

ok~ lagu yang aku mempunyai sentimental value adalah lagu stacy-kisah kita..
actually ada cerita di sebalik lagu ni..dan aku pernah cerita pasal lagu ni di entry yg sblm ni..



lagu ni adalah lagu rancak tp lirik2 dy membawa bermcm2 makna..hayati this song ok?..yg aku paham tentang maksud lagu ni adalah..pasangan tu mengejar cita2..dan sekarang KISAH KITA dah pun terjadi..

p/s:sory ninie,terPANJANG plak entry ni..

btw,tarikh tutup giveaway ni 30 julai 2011 ye :)


1 comment:

ninie_azriena said...

huhu..tanks kak sudi join ga ninie nie..nice song :)