About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, July 26, 2011

sesi menternak lemak di kenny rogers dan tutti frutties bersama tersayang's :)

assalamualaikum sume!!
annyeong!
rasa cm lama je x berceloteh,membebel2 dalam blog ni..
nak kata,bz x jugak..
sbb bru mgu ni dpt asgment..
sekarang mmg malas tahap cipan nak update blog,walaupon bnyak citer2 menarik yag berlaku 2,3,4,5 hari ni..
auwww~

kite citer sal ari isnin ari 2 ye,,
sal makan kat kenny rogers~

kami berempat ni bukan bole plan,ikot sedap tekak je nak p makan mana,,
memandangkan ptg ari 2 class algo batal..
so kami p lepak2 kat library dlu,adala dalam sejam stgah gak dok c2..
sbb nak menunggu kaunter nak apply stiker kenderaan bukan dalam kol 3 cm 2..

bile dah dok dlm library 2,mcm2 jenis buku la kami bukak..
smpai la nampak chicken chop..
then ttbe teringin la plak..
mule nye aku nak makan kat gopeng ja..
aleh2~ nina ckp chicken chop kat c2 dah kecik..
pikir2 pnye pikir nak makan mana,,
last2 wat kputusan makan je la kat kenny..janji AYAM!!
haha~

so dgn baju kurungnye,kami pon p la JJ..
sbb kat sana je ada kenny..


ok!
sok nye pas habis class open sourse kami makan kat tutti fruties plak~
pas2 malam nye aku sakit perut sbb asik makan ja..
rasa kau!!

yang colourful ni of coz la aku pnye :)

nina pnye

mira pnye

mun pnye..

.
.
.
.
.


dah x de rupe dah aku..
dgn nek motonye..
tgh2 panas plak 2..
mmg haru biru dah muke aku..

papai!

No comments: