About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, August 20, 2011

mood FT Island..


salam sume!!
annyeong!

aku x tau la nape mood aku 2,3 hari ni lagu FT Island-always be mind..

n lagi ag lagu i'm confess..
sbb lagu ni aku dapat dgr suara semua..

lg pon kedua2 lagu ni won bin masih wujud ag dalam FTI..
skrg dy dah x de dan digantikan dgn sheunghyun..
*so lagu2 tu dah lama la kan,ok! aku baru nak dgr..haha*

always be mind



i'm going to confess



bangun tdo je nak dgr 2 lagu ni..
baru rasa cm,,huh! tenang nye,,x ngadap muke sapa2 pon x pew..
ngadap FTI jew..
heaven dowh!

No comments: