About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, August 30, 2011

selamat hari raya..

salam readers..
(sambil lap2 sawang dalam blog ni)
annyeong!!
semenjak 2 menjak ni,malas gegiler la nak update blog ni..
x tau la knapa,,
padahal banyak bnde nak citer..
tp tahap kemalasan yang begitu tinggi sehingga membataskan semua nye..
aha!

ok la,aku malas nak merapu panjang2.

di kesempatan bulan mulia ni,,aku NUR ASYIKIN BINTI AHMAD TARMIZI ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua kawan2:-
  • sek keb kapar
  • sek rendah agama pekan kapar
  • sek agama menengah jeram
  • politeknik sultan idris shah(PSIS)
  • politeknik ungku omar (PUO)
  • wakaka geng
  • askar2..nad,azie n iwan
  • roomate/housemate
  • dan semua yang mengenali diri ini..
maafkan semua kekhilafan diri ini..halalkan segala makan dan minum,ape2 bnde yang terembat 2,harap di halalkan la ye..

thanks juga kepada sesiapa yang post kad di fb..dan pos ucapan2 raya..

appy


along esfairol
izzatul amira
ayoi & pasangan

kak cik gedik

arep
akhir kata,selamat hari raya..jangan melantak banyak sgt kang sakit perut..jaga kesihatan jaga diri ;)

to him: taun ni tahun kedua tanpa ko,buat2 je x nak engat kat ko..semoga aku terus KUAT!

HAPPY BIRTHDAY yg ke 22 pada 31 ogos nnti..
i'm always love u.. ;)

No comments: