About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, August 12, 2011

semakin lama semakin hari semakin aku kenal ngn ko..aku dah rasa menyampah kat ko..asal nak annoying sgt?

salam jumaat sume!!
bahagia nye ari jumaat ni sume class batal..
bole tdo!!
*padahal ada 2 class je pon ari jmaat ni..haha*
kalo aku tau jmaat x de class,bole aku cabut balik klang..
bosan gler kot dok ipoh ni chor..
tp sbb dah janji ngn cousin aku,arini nak bukak pose same2,pas2 nak g cri kain same2
so terpakse la aku batal kan je niat aku nak balik klang 2..
walaupon hati ni meronta2 nak balik!!
sbb nak bukak pose ngn askar2 and kwn2 samj aku..
urgh!! rindu tahap gaban nih!

ok,back the topic..
semakin lama aku mengenali mereka2 ni..
rasa cm menyampah pon ada,perangai masing2 cm bebudak..
rimas ta yah cakap la..
aku plak yang terpakse hipokrit tuk jaga hati dua2 skali.
whatthefish!
dan tetibe aku merindui masa aku x de sape2 dlu..
senang doe,nak kuar mlm,pg x nak balik,tdo mane2,overnyte,karoke..
sume x de sape halang,xde nak kne inform ngn sapa2..
aku rasa aku mmg patut tamatkan sume ni..
n being single balik..

bubye!



No comments: