About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, August 18, 2011

teringat time puasa dan raya zaman kanak2 dlu..

annyeong!!
2,3 hari ni x de mood lgsg nak update blog..
mood yg ada hanya la RINDU..
rindu family,rindu askar2,rindu kawan2..
rasa nak nagis je dok ipoh ni..
tambah ngn kecik hati plak ni..
rasa cm,urgh!! cpt la masa berlalu,,aku nak balik!!

aku kalo rasa cm stress ke hape ke,orang pertama aku cari msti la kwn baik aku,iwan..
dlu ada nawi kan,nak cter sume kat dy,,
tp x tau silap kat mane,kami dah x baik cm dlu,,x pew,aku redha kan dah sume nye..
dah citer sume kat iwan,then lega skit..
pas2 biasa la,aku ngn spupu aku,kalo on9 x bergosip mmg x sah kan..
ape ag,kami pon buat la ketupat malam2 niyh..
puas aty aku dapat luahkan sume nye!!
puas aty weyh!!

pas2 trus la melalut2 sampai ke zaman puasa n raya time kanak2 dlu,masa ada arwah opah,,
tetibe citer cm 2,aku rasa sebak plak,,
tp x leh nak nagis..sbb rumate aku x tdo ag,,kantoi la nnti kan..

hehe,aku malas la nak taip panjang2..
bia la,aku je yg meluahkan balik sume kerinduan tu bersama sepupu aku..

babai!

p/s:x yah la nak stalker2 blog aku,xde citer pasal ko pon...





No comments: