About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, September 20, 2011

ko tu lelaki..bole x jgn nak annoying+ childish sgt!


assalamualaikum..

AWAS!
entry ni aku rasa cm nak melepaskan kegeraman..
lama dah kot aku pendam..

sumpah! menyesal giler aku kenal korang,,kalo aku x repeat paper ari 2 agak2 kite kenal ke?
mungkin x kot..
aku bukan melawan takdir,tidak sama sekali,,
tapi lama2 aku jd lemas ngn kerenah korang berdua..
bole x bg aku rasa bebas macam dlu,,
if both of u suka kat aku pon..
bia la korang suka atas 'AKU NI ADALAH AKU'
bukan sebab lain..

tapi aku tengok,korang ni memasing x matang..
sorang jenis nak amik kesempatan jew
*sorry! aku bukan pompuan cm2*

sorang ag asik nak sentap,majuk,tacing mengalahkan budak2..
*hello! i'm not ur gf,nak pujuk2 bagai*

aku bukan nak belagak,nak bajet bagus,or what,,
korang 2 lelaki,,tau tak LELAKI..
tlg la bangun weyh! fikir ur future,,sekarang bukan masa tuk main2 lg..
sekarang fikir tuk kehidupan..
aku dah ckap,aku tak kan pilih sapa pon..
dan aku mintak maaf aku terpaksa larikan diri..
tukar no phone sume..
aku malas nak ngadap sume ni..

aku tau! melarikan diri dr masalah x kan selesai..
but silent it's better rite?

btw,
i'm not ur gf or what..
so plz dont push me to do anything or what..
i can take care my self..
plz! dont be very annoying..
menyampah!

2 comments:

LadyBird said...

tolak dua2.. hihi~

eykn said...

mmg itu yang terbaik pon.. :)