About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, September 18, 2011

raya bersama teman2 :)






salam semua!

sorry! sbb dah sgt2 lama x hupdate blog ni..
aku sudah lap habuk2 and sawang2 yg berbersarybut dalam blog ni..
aku siap sembur febrezz lag wokey,,
bia kembali wangi ini blog..

padahal sgt2 banyak cerita yg aku nak story morry dalam blog ni..
tp tu lah,tahap kemalasan dak kepenatan menguasai diri ini..
nak taip 2,ya ampun..tahap gaban pnye malas la,,

so hari ni aku juz nak citer sikit2 ja,,selebihnye aku tempek gambar,,
2 pon x banyak..

taun ni la rasanya,hari raya yg paling x banyak aku spend time wif ma family and also my fren..
ni aku balik klang pom sbb ada cuti 1 malaysia pada 16 sept jatuh pada ari jumaat lak 2..
mmg la cantik!! so..ari rabu dah laju2 p beli tiket..

so,hari ni aku sempat beraya di rumah:-
  • comeck
  • echot
  • bai
3 rumah je yg sempat kami p,sbb ada jugak nak p uamh mmber lain,tp kebanyakkan nye depa x de..so itu je la rumah yang sempat aku p untuk raya tahun ni..

ok,lpas dah raya di kuala selangor..
aku rushing plak p umah askar aku sbb dy buat makan2..
then dalam kol 8.30 cm2 aku keluar ngn askar aku azie,and iwan..
juz lepak2 dataran makan big apple..huhu!

dah ada kat dataran 2 kan..hehe,
ttbe teringat plak kat an..
engat kenangan lama,menangis,gelak ketawa kat situ..
tipu la kalo aku x rindu saat tu kan..
mmg automatik terbanyang la,,
pe2 pon past is past right?

No comments: