About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, November 4, 2011

proses mengumpul lemak di pizza hut

assalmualaikum sume!!

khaifahaluk? mintak2 korang sume dalam keadaan sihat dan slalu bahagia menjalani kehidupan seharian :)

lama sudah aku x cerita entry makan2 kan?
ye la,slalu proses makan2 ni suke dilakukan bersama housemate2 aku..
tp paham2 je la,dah nak dekat2 akhir sem ni..memasak je la kat umah..
no more makan2 kat luar,,sbb sume nye ngah bajet kan..
so pe2 yang di idamkan tu di pendam je ler..
sampai balik ke umah..pas2 tuntut kat mak ayah~
kang mengidam susah plak kan...

so memandangkan hari ni je mak aku x bz..aku pon ajak la mak aku g makan pizza..
mak open table wokey?
hehe~
actually,aku teringin nak makan yg ultimate 7 chesee tu,,
tp memandangkan kami 3 org ja..
so nnti msti cm mmbazirkan..
kalo bawak balik pon msti dh x sedap macam yg bru kuar dr oven~
so aku decide makan jenis biasa je la..
amik island superem n super superem..ohsem!


No comments: