About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, November 21, 2011

TAHNIAH SKUAD HARIMAU MUDA..TAHNIAH MALAYSIA!!!!

assalamualaikum readers..
hamik ko..font besar tu aku tulis tajuk..

firstly,tahniah pasukan harimau muda sbb berjaya menggondol emas dlm sukan SEA 2011!
walaupon pada minit ke 5 indon telah menjaringkan gol..
tp aku nampak semangat malaysia pada waktu tu,,
mmg sgt berhempas pulas..
aku kat umah ni,dah baring dah bangun dh berdiri dah kuak lentang,dah menonggeng semua la..nak menunggu goal dari malaysia..
dan dlm minit keberapa ntah(tp still separuh masa pertama) malaysia berjaya menjaringkan goal..
wow2~! time tu bersorak macam ada 10 org dlm umah ni,padahal 2 org je yg tgok pon..

aku x kenal sgt sapa yg menjaringkan goal..
tp setiap kali detik2 kecemasan tu,aku menjerit parkinson..
mau nak tercabut jantung aku tgok bola tu td..
seram dy macm nak amk final paper korang tau..
*aleh! bola je pon,jgn nak mengelabah la ekin oii~*

tp permainan khairul fahmi,penjaga gol..mmg terbaik dr ladang..
aku puas hati weyh!!!
pe2 pon MALAYSIA BOLEH!

p/s:perasan x,bonai bape kali masuk dalam goal tu,,dy jampi hape ntah..aku rasa dy masuk dalam goal tu lg banyak dari bola masuk,,wakakakakkaka..

kbai!!

No comments: