About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 5, 2011

Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.

assalamualaikum!

harini aku nak join 1 contest la,,saja je bosan so berblogwalking la..
then terjumpa blog nana yg comel ni..



so apa lagi jom kite tgok syarat2 nye dlu k :)


Kenapa "Just Ask Cinderella"?
well, sebab contest ini based on kasut. so, saya dapat idea untuk namakan contest ni, JAC sebab, er cinderella kan berkaitan dengan kasut? kasut kan berkaitan dengan cinderella? get it? haha. okay.

RULES:
  • untuk memudahkan any update mengenai contest, follow lah Blog Nana. :)
  • post an entry mengenai contest ini berserta sekeping gambar kamu dengan kasut kegemaran (wajib). posing lah macam mana pun, tak kisah.
  • letak banner contest dekat di atas ni dekat entry kamu ye? thank you. :)
  • letak tajuk entry: Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.
  • warganegara Malaysia. tak kisah jantina.
  • tag sekurang-kurangnya 2 orang. lebih pun tak apa. tapi make sure mereka tahu tau!
  • dah siap? tinggalkan link entry kamu di bawah.

CARA PEMILIHAN PEMENANG:
  • letak gambar kamu posing bersama kasut favorite. tak kisah lah dekat kedai ke, kasut pinjam ke. asalkan dengan kasut. gambar paling menarik akan dipilih sebagai pemenang nanti.
  • tak kisah kasut jenis apa. asalkan kasut. selipar pun bolehhh lah. haha.
  • buat entry contest berdasarkan kreativiti cara penulisan kamu sendiri.

HADIAH:

First Prize Winner: kasut tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Second Prize Winner: beg tajaan Nana yang dibeli di Australia.
Third Prize Winner: purse tajaan Nana yang dibeli di Australia.
5 Concolation Prize: goodies dari Australia.


gambar yang aku pertaruhkan :-

aku mmg suke jugak dgn kasut2 ni selain makeup..tapi kasut yang slalu aku kumpul,kasut wedges la sbb tapak dy rata dan selesa..kalau heels palk tgok jenis dan ketinggian dia..maklumlah kalau pakai heels ni kdg2 aku jalan x stabil..that's why aku lebih prefer beli wedges :)

aku nak tag:

FARA AISYAH

YANA TARMIZI

TARIKH TUTUP:15 DISEMBER 2011