About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 12, 2011

Giveaway From Korea & Sydney


alhamdulillah,harini mood aku pon tersangat2 lah ok :)
di sbbkan hari ni hari jadi aku *mana nak tau tuah harijadi kan*
aku nak join 1 giveaway ni..
aku kan pantang tgok perkataan KOREA..
x kisah la artis korea ke negeri korea ke,mamat korea ke,awek korea ke..
terus jd teruja..haha
nak pegi korea mmg lambat ag la.
sbb duet tabung aku kumpul nak pg korea pon x cukup2 ag...
pas2 air asia pon x wat promotion tuk g korea lagi..
so maknanya,mau 2,3 taun lagi bru la boleh merealisasikan impian aku tu..
amin :) *doakan aku kwn2*


ha?korang nak join jugak??
jom tgok detail2 dy dlu k ..

Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.

kalau nak join,jom ramai2 KLIK SINI..


mintak2 la ada luck,mmg nak sgt2 ni :)

No comments: