About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 12, 2011

happy days! *768 alhamdulillah,syukur!*

pic from google :)


assalamualaikum!

happy birthday to me..
happy birthday to me..
heppy birthday to me..
happy birthday to me :)

alhamdulillah harini cukup umur aku 22 tahun!
umur je dah meningkat tp still awet muda lagi..haha
tepat pukul 12 malam dapat wish dari adik2 aku dulu..
time tu kami sekeluarga bercuti di port dickson ;)
saja bercuti,,bukan sempena birthday aku,,
jgn la tanya hadiah..sbb aku x prnah dapat hadiah on birthday aku..
kek pon,nasib ler ada ke x de..

actually,hari jadi ni bukan nak sambut besar2 sgt..
ye la umur makin lama makin bertambah..
semakin tua bukan muda..
syukur alhamdulillah,aku masih berjumpa lagi dgn 12/12 untuk kali ke 22..
aku berdoa dah berharap dgn bertambahnye lagi 1 angka ni..
aku dapat menjadi seorang manusia walaupon x sempurna,tp aku nak jd manusia yg hebat dalam semua segi.dpt menjadi anak yg baik..
dan semoga 1 hari nnti aku bertemu dgn penganti yang sgt soleh :) amin..

thanks kepada semua rakan2 yg wish di facebook & telefon..
ELLE's geng,wakaka geng,psis geng,puo geng,askar geng dan sume kenalan di facebook dan twitter~

i got something special,puisi la senang citer from adi suda :-

Kerna Mencari Senaskah Kehidupan..
Kau Terus Belayar Menempuh Ombak Kesusahan..
Sengsara Sendirian Tidak Berteman..
Hingga Meningkat Usia Kau Terus Bertahan..
◔̯◔

Kini Suda 22 Tahun Mencari Pengalaman..
Untuk Terus Cekal Menempuh Rintangan..
Selamat Ulang Tahun Di Ucapkan..
Semoga Segala Yang Di Impi Menjadi Kenyataan..
ƸӜƷ
and 1 lagi berita..
alhamdulillah,aku lulus sume subjek tuk sem 5 ni..
x de apa2 yang sangkut~
so dah boleh pg bayar yuran dan tgun 21hb ni tuk daftar sem 6..
setapak je lagi nak menghabiskan sisa2 kehidupan di POLITEKNIK UNGKU OMAR..
tahniah sume geng QIP..
sem dpn kite huru hara bikin final projek plak ye ;)

QIP gengs expecially wakaka n ELLE's geng jmpe 21th desember ni ya :)

*hugs*

p/s:btw,ada bnde x besh au harini,,ada 2 cerita.tp nnti next entry la..entry ni tuk yg hepi2 saja..

kbai!

No comments: