About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, December 30, 2011

new semester,new chapter & new problem..



assalamualaikum..

annyeong chingu!

alhamdulillah,harini dah hari terakhir tuk minggu ke 2..
dah start blajar dah pon..
totally,lecture sume x besh! haha..
cmne weyh,nak abskan sem 6 ni..
rasa cm nak cpt2 kan je masa tu berlalu..

then td plak,ada taklimat tuk final projek..
berita yang paling memanaskan hati yg time tu sejuk dalam aircond..
boleh plak kan,lecture suh pecah sume mane group yg 3 org tu
dijadikan 2 org..
so,bg aku bile dah jd cm tu,ada bnyak lah pihak yg terluka..
aish! pagi2 ag dah spoil lah~
stop ah citer sal poli la sem 6 la..
msti bosan kan..


meyh ni,aku nak bukak citer sal FT ISLAND aku.kat SBS Gayo Daejun

semalam kat twitter kecoh mereka2 post sal SBS Gayo Daejun ♥
ada FT ISLAND,CN BLUE,KARA,2NE1..banyak ag kot..
aku pon tgok live ja la dalam laptop ni ha..
ya ampun,internet sgt2 ler lembab..
so sgt slow gler tersekat2..
sudahnye,aku juz tgu je mereka post dalam youtube..
laju la sikit tgok kat youtube kan..

jom layan lagu HELLO HELLO versi rock!



lagi 1 lagu feat dgn f(x)



nak tdo!
ptg ni ada class java programming plak kol 3-5..
#kbai!

No comments: