About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, December 15, 2011

pejam celik pejam celik..sudah 8 tahun,,sekejap btol masa kan?





harini sehari suntuk berjalan..
pegi bayar yuran dekat bank islam kat klang tuh
*naik bas ok,sbb keter rosak,patah kaki aku*
so dah alang2 tu aku and adik aku terus ke JJ Bukit tinggi..
btw,aku bukan nak citer sal aku berjalan harini,,
cerita tu aku akan update next entry okey?

actually,dari sehari ke sehari aku nak update entry pasal ni..
tapi on bufday aku tu,ada kwn aku SO**** wat hal plak kan*hilang mud*
dan semalam pon sama *hilang mud ag*
so aku rasa harini baru la lapang hati nak update entry baru ni..

alhamdulillah..on 11.12.11 yg lpas..
genaplah 8 tahun aku kawan dgn udin ni..
8 tahun,bukanlah 1 masa yang sekejap ok,lama tu..
since dari sekolah ag,smpailah aku dok asrama,smpai aku amk sijil dan alhamdulillah sampai la amik diploma skrg..
kami still kawan..
walaupon mungkin la tidak serapat 8 taun yg lpas..
*org ada gf,kne jaga gf la kan*

aku sbg seorang kawan hanya mampu berdoa tuk kebahagiaan kwn2 aku..
kawen jgn lupe jmput :)

jom hayati kata mutiara ni *from google*

Orang yang rugi ialah orang yang tidak memperoleh sahabat…
dan yang paling rugi ialah yang ditinggalkan oleh sahabat

Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan
Tanpa persahabatan, percintaan akan berakhir
Tetapi tanpa percintaan, sahabat boleh kekal
Oleh itu, hargailah persahabatan yang terjalin

Kerana sahabat mewakili suatu kekuatan

Sahabat yang paling baik adalah
Diri kita yang sendiri tahu menilai setiap apa yang kita lakukan

Hadiah yang beharga dalam erti kata sahabat yang sebenar
Adalah memberi yang terbaik dari diri anda sendiri

Bergaullah dengan manusia sebaiknya
Sehingga kalau kamu mati mereka tangisi
Dan kalau hidup mereka selalu merindui kamu

Yang indah itu pertemuan
Yang manis itu kemsesraan
Yang pahit itu perpisahan
Yang tinggal hanyalah kenangan

(Credit to: Andak Rabitah IS223)

kbai!


No comments: