About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, December 5, 2011

pergi IKEA pastu tersempak ngn HALIM DEVOTEES,terus rasa nak parkinson kat situ..haha

assalamualaikum!!
3 disember 2011
saturday..

hehe,cerita dah lama baru nak post hari ni..
maklumlah..banyak sgt citer,aku nak citer,,x tau nak story mana 1 dlu
*bajet org baca blog kau!*

back to the topic~
sabtu lpas aku pg ikea utk kali ke 2 ke ke 3..*aku x engat*
sbb aku rasa nak pg ikea ni memerlukan duet yang banyak..
so sgt tidak sesuai untuk aku yang x de duet ni,,hehe
aku TERpegi pon,,TER kau! sbb acu aku kan dtg sini..
so dah alang2 tu dy nak la beli almari kaca macam mak aku tuh..
jadi aku pg la ngn adik aku n tunang dy skali dgn adik2 aku yang lain..
then acu aku 1 kereta..
mak ayah aku x pg.. *aku kasi can depa dating berdua*

setelah 2 jam dok dalam kereta..
2 jam ok~ sbb sesat banyak kali..
mmg keSABARan la aku dalam keter tu,dgn lapar nye lagi..
mencabar keimanan btol~
nasib senang cari parking.

yeah! aku baby sitter untuk hari itu,,
korang paham2 je la dalam ikea tu cm ne kan..
budak2 ni plak,pantang tgok bnde comel2 nak pg kat situ.
so aku pantau la..kang hilang..nak menjawab plak..

biasanye(biasa la sgt) kalau aku pg ikea..
aku akan teruja tgok depa decorate bilik..
urgh! berangan la kau kat situ bile nak dpt bilik cm 2..
kang bila kawan nak bilik cm ni la cm tu la,,
bilik anak cmni la cm tu la..bla bla bla...

punye larh beso ikea tu,ni je la barang yang aku mampu beli,,
hehe,,set sudu grafu plastik and cawan yang kesemuanya colourful...
aku mmg x bleh tahan tgok~
padahal x de kepentingan pon kalau aku beli..haha
dasar pompuan mmg cm gitu~

ni adalah stesen yang terakhir kalau nak beli perabot bagai..
kne trun kat tempat gudang dia la,then cari la jenis almari,kerusi,meja apa yang korang nak..


dalam tgah2 jalan dalam tu kan,,
tgah2 aku snap picture syok sendiri tetiba..
adik aku jerit...
weyh2,,tu adi devotees~
aku pon secara automatiknye pusing 360 darjah..
ngek! bukan adi la,,2 halim..ah! tym tu pon aku dh cm parkinson..
try la jugak berjalan kedepan,kot2 leh la snap pic curi2 kan..
sekali lesap~ laju gila halim jalan..*xde jodoh la tu nak jmpe,,haha*
pas2 balik2 umah trus on fb trus tagged halim,,
ye la btol ke dia..
ceh! ternyata mmg dia,,urgh!!

sekurang2nye ado jugak aku jmpe halim devotees..*even tersempak*
kau ada?
haha..

jya!!!
kbai!





No comments: