About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, December 9, 2011

play FT ISLAND~concert in MALAYSIA



assalamualaikum!

morning sume!

aku kan peminat FT ISLAND,giler x giler jugak ah,,
kalau sampai kawan2 umah aku sampai pening hari2 aku pasang lagu FT ISLAND
ok~ kesian kat kawan2 aku..
sampai bernanah telinga mereka..

btw,korang tau tak FT ISLAND nak datang MALAYSIA..
MALAYSIA ok!! *kalau x nampak aku x tau ler*
dari sumber2 yang aku baca,mereka datang..
14 JANUARI 2012 kat STADIUM BUKIT JALIL..

agak2 sempat x aku nak kumpul duet skrg ni..
ke harapkan duet PTPTN aku yang x pernah cukup..
ke aku kene keje ni,,urgh! sempat plak nak keje kan..
ke kuburkan je hasrat nak pergi konsert tu?
*sapa nak sponser,sgt di alu2kan,,hehe*

ok la x nak tulis panjang2,,
nnti bole nangis sbb ntah dpt pg ke x..
mintak2 la kan rezeki dtg bergolek,,haha
*still hope*

tp apa2 pon aku dah redha dlu,,wahahahha

SARANG SARANG SARANG

SEMPENA DGN INI AKU TUKAR HEADER FT ISLAND

SPECIAL CREDIT TO OWL SISTER
sbb menyediakan header yg super chumels..
kalau edit banyak2 lagi suke,,,thanks ya <3

kbai!