About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

assalamualaikum!

pagi2 ni dengan mata rabak nak join giveaway dari NISAMENAIP
ala..blogger terkenal yg comel cute miut tu..
sebelum ni nisa ada bgtau yang dia nak buat giveaway..
ha! ni dah launch pon giveaway tu,,apa lagi,,serang la blog nisa,
ok~ jom la kita tengok segala syarat2 yang termaktub KLIK SINI




SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.

LIKE kat FACEBOOK dan TWEET kat TWITTER.. -DONE-

so,aku suggest jom la join giveaway ni..mana la nak tau rezeki korang kan,,aku sendiri pon sampai berpinar mata/kepala sume tgok hadiah2 yang ditawarkan mmg sgt2 best "tuah ayam nampak dikaki,tuah kita sapa tahu kan"..kot2 la mmg ada rezeki kan..

DUE DATE : 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER

2 comments:

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

yana lyana said...

good luck, awak..
salam singgah :)