About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, January 31, 2011

super duper happy!

firstly credit to my comeck sbb membawak aku berjalan2 tah kemane2..
dan membuat keje gile..

memula 2 hanya plan nak g mydin sek17,shah alam..sbb dy nak cr barang2 bebudak sekolah,,
al maklumlah,cikgu kan!!
setelah abs dan selesai2 mencari barang2 2 sume,perot lak rasa lapa,
pikir pnye pikir.so kami membuat keputusan terus ke klang prade..
dlm masa yg sama pon comeck nak g attend bufday party akk tempat keje dy kat KTV.
b4 that kami makan dlu kat food court sbb dh sgt2 lapa..
setelah abs sume2 urusan2 itu,
kami g karok jamban,ala,1 lagu rm1 tu..
memandangkan gegurl aku,karok x tunggu kan,x pew2..
so aku mmg dh tergedik2 sgt nak karok,so bantai la 20 lagu,hamek ko!!
then bile izhan dah msg dh kate otw nak ke jeram,,
aku n comeck apa ag,trus bergegas ke jeram gak la,,,

btw,thanks to comeck sbb melayan aku pd hari ni..to izhan also,thanks to much sbb open table, makan ikan bakar,,*chup chup*

aku x pernah order ketam,kalo makan ngn family aku,cm2 la rupenye org x prnh mam ketam,habis melumuih2..yg penting,puas!!!

sumber kebahagiaan jugak! tergedik sudah!! thanks god :)