About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, February 2, 2011

seronok bercuti melepak2 dirumah dan sonok jugak mengadap asgment yg berlambak..



sekarang aku berada di mcd shah alam

cari wifi..ape?nak wat asgment..

x de makne nye aku nak wat asgment..asgment pon aku tinggal kat ipoh,

x bawak balik..sbb cnfrm aku x buat..

buat berat beg jew,,

motif utama,juz nak habis kan masa bercuti tanpa memikirkan asgment yg berlambak2..urgh!!

ye la,bukak fb,bukak QIP4A je,x abs2 citer sal asgmnet,test,,bosan makk nokk..

so,pada ari ahad nnti bersiap sedia la,nak mengadap 5 jenis asgment..

2 test pada ari senin,tp 1 haram patah perkataan pon x stdy ag..

cm biasa la kan,,GORENG!!!

mood:rindu along,angah,alang,adik...

aku x tau nak letak tajuk ape,sbb banyak bnde aku nak mengarut kali ni..full stop!

bru sehari kot x on9 sbb line telekom kat umah 2 yg haram j...
dah macam2 bnde yg jd..huh!
ni pon amk masa jap,on9 kat mekdi s.alam..ye2!

ok2,kite start citer pd tarikh 31th january dlu..
malam 2 aku ym ngn muncit au..
kat title ym aku 2 "teringin nak mam big apple"
then muncit bg ni :

teringat plak kan memory2 lama masa aku gedik2 sgt nak mkn big apple..
ok! x yah citer...
then2 dy tunjuk plak kasut yg dy nak beli..
ok layan kan je sudah..haha

1hb feb..
smlm plak..ttbe sgt2 rndu weyh!
smpai menitis air mata,2 makne nye,,sgt2 la..
smpai text fatin,afiq sume sbb x tau nak ckp kat sapa..
dan2 dy cm tau lak perasaan aku kan..
memula dy mskol(dlm aty aku,urgh!!!)
then aku reply la balik kan..
pas2 dy text lak ckp "kenapa jiwa aku kosong eh"..
then aku reply la kan..
x tau la,sbb jiwa aku mlm 2 pon mmg x btol..
ttbe dy text ag ckp "nape dy rasa sedih sgt mlm 2"
perasaan kami sama kot tym 2..

ntah la kan,sume 2 urusan allah..
pe pon yg terjadi,aku x sanggup nak luka kan hati pompuan lain..
walaupon aku penah rasa kesakitan 2 dlu..
tp x mungkin dan x de niat tuk aku bls dendam..
sbb ALLAH lg tau segalanye..
cukuplah dengan apa yg aku ada skrg,,
kwn2,keluarga,kehidupan, "boyfie=besh fwen"..
mungkin tu kebahagiaan aku wat masa skrg..

mood:lagu "IZINKU PERGI"

p/s:sila jgn muntah hijau baca sume citer diatas ya :) chill~ :)