About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, February 27, 2011

presentation oh presentation,kuiz,kelas ganti,dan paling besh UNIC!!!


lama nye x hapdate2 blog ni..
(sambil lap2 sawang n habuk2 yg banyak)
manyak kot bende nak citer dalam minggu ni..
sgt2 bz minggu ni..
jadual over all fully ngn class ganti,ngn kuiz ngn presentation..
sekarang dh start berada di tahap stress!!

bermula dari hari isnin,kuiz discrite math,kuiz Object oriented programming(OOP) and siapkan slide tuk presentation discrite mathematic pada hari rabu..
hari selasa plak,ada class ganti HCI siap ngn KUIZ ag..kuiz nye plak,subhanallah mcm susun silang kata(e'eh2 lagu aizat la)bukan mcm ag,tapi mmg silang kata pon,,if bawak toyol pon,mmg xde jawapan dalam 2,,haha
hari rabu plak,presentation math tp last2 minute dah siap2 nak ke class dah,ttbe ali selaku ketua class bg msg "arini class math batal,puan MC"..
geram weyh!! dah siap2 kot,tinggal nak keluar jew,,,never mind! so tukar baju balik then berfacebook la,hape lagi kan sementara nak tgu class kol 12.30..
hari khamis lak.class sampai kol 6.30..sbb ganti class OOP praktikal dari kol 4.30-6.30..
bayang kan la class dr kol 8-6.30..orang bekerja pon x cm 2 kan..pas2 hari 2 jugak lah nak siapkan slide database tuk presentation sok...tdo pon kol 3 pg,pas2 sok pg2 kne mangun cpt2 sbb nak gerak faris then class pg plak kan,so no excuse la,,
ari jumaat plak,presentation database dan peer essemnt tuk math..
fuh! sungguh padat plus tension gegiler otak ni.

ok,habis sudah citer tekanan,,
nak citer sal UNIC datang PUO plak,,
actually,tau UNIC nak mai cni,tp x tau bile..
tau pon sbb PUAN MONA ckp cmni "arini ada kuiz n class ganti,sapa2 nak tgok UNIC bole tgok lpas class saya"
class ganti je dr jam 8-10..
UNIC dr kol 8-11pm..so aku de sejam je la tuk tgo UNIC..sgt tidak best okek!!
tp nak wat cmne,rezeki aku dpt tgok sejam ja,,ok la 2 dr x tgok lgsg kan..
aku p sorang ja,,gamble tol,sbb mmber2 aku yg len x moh p..
pedulik hape aku,jnji dpt tgok,,tp nsb bek dayah n alin ada,,
ada la teman balik..
aku x amk pic pon,paham2 la hp murah kan,,
pic pon x kualiti..
btw,aku sempay dgr lagu sahabat sejati,binnabil huda dan menuju wawasan..
kepuasan hati aku pd malam itu,SANGAT PUAS HATI,,
cume rugi je ah,dpt tgok 1 jam..
pe2 pon thanks to UNIC sbb sudi mai PUO(Politeknik Ungku Omar)
insyallah,de rezeki,mai lg noh.. :)


glamer tu muke i de dlm FB UNIC..

ehsan foto dari facebook UNIC