About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Wednesday, March 23, 2011

selesai dah semuanya..lega!!

selamat tgh pagi sume!!
jam sekarang menunjukkan kol 3.42 pagi..
wahahaha..sal aku x reti2 nak tdo ag ha?
(actully bru balik makan,karok n makan ag ka
t mapley,so tong full x leh nak tdo)
btw,td berakhirlah sudah test HCI..
paper terakhir tuk test 2 ni..
pas je anta paper tu rasa cm..urgh!!! MERDEKA!!
padahal baru settle test 2 je pon,,blom abs final ag..
mengelabah doe aku..haha
org lain dok present kat depa,aku kat belakang dok posing2..sebenarnye aku ngah wat lab tu,,korang ape tau..disebabkan dah bosan ngadap PC tu jd cm 2..

so,dalam minggu ni..
ringan skit la pale otak aku sblm nak fokus hard to FINAL..
jadual final pon dah dapat..
tade gap jauh sgt,,sume dekat2..
ari senin je 2 killer paper..
huah!!! sgt cuak okek!
jam pon sudah menunjukkan kol 4pg larh..
nak tdo ah,sok class kol 12.30..
bangun lambat la kan.. :)
tata..

mood:lagu jika kau tiada :)

ok! tetibe teringat dy ckp cmni "lagu yusri ngn erra tu,jika kau tiada la"
hahaha..RINDU..


notahati:jom layan lagu ni sebelum tdo..

"walau seketika pertemuan
kita terpisah dengan lautan
namun kau tetap diingatan
dirimu tak mungkin ku lupa"