About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, April 5, 2011

burger masak sendri sbb budget ngn nata de coco cmpur susu,,nyummy!! tp tetiba rasa nak terkeluar balik sbb dpt tau pacek aku 2 x sihat..

hay korang!!!
mud skrg ni ngah dgr lagu kau selamanya,..
sejak bile jd suka sgt ngn lagu ni pon x tau aih..
dan mud skrg ni jugak kdg2 x menentu..
macam cuaca plaks mud aku ni..

biasa la dah dok kat umah ni..
mcm2 bnde la nak di ngidamkan nyew..
sampai burger pon bole nak teringin makan kew?
padahal kat TC tu bole dikatakan kerap gak la makan burger..
perot oi,,cuba la mintak bnde lain skit..
then td,g la my mydin ngn gemok untuk beli roti burger n daging burger..
sekali ngn nata de coco..
2 pon teringin gak,,
padahal tiap2 ari ahad beli nata de coco kat macek pasar 2..
layankan je la perut ni,,
kang kalo ta layan,asik dok teringat ja,,
susah plak makk nnti..

then,balik je,trus laju2 masak 3 ketul burger tuk adk2 aku skali..
aku pnye msti la special,adk2 aku pnye biasa je,,haha
layan je pic ni,jgn terliur plak eh :p
makan bersama nata de coco,ala2 desert la konon..

sorry korang! tgok gambar je la ye..

plus telur n chesse..terbaek! plus terboek!

nata de coco kiwi plus susu dutch ladu full cream,,fuh!
mmg berkilo2 la lemak aku naik..

then td ngah berFB cm biasa la kan,,
pas2 kuar kat home aku 2..
Y**** fells sick..
weyh!!! trus rasa cm,,
macam2 rasa la,,
then trus PM dy kat FB..
x lama pas2 dy reply..
lega!!!

ok la,nak sambung layan lagu ST 12 plak,biarkan aku jatuh cinta...
jaga diri,jaga kesihatan..
papai!!