About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, April 9, 2011

vco catalyst (virgin coconut oil)





nak promot skit ni sal VCO catalyst..
sebelum ni aku banyak baca testimonal tentang product ni..
nampak macam menarik jew..
bole jugak dijadikan suplement kan..
kawan baik aku si azie pon mam bende ni jugak..
mak ayah aku pon makan jugak tp minyak kelapa dara la(jenis cecair pnye)
so,aku pon saja2 nak cuba,mana la nak tau kan..
ia serasi ngn tubuh badan aku..
sbb banyak kebaikan nye tau..

antara kebaikan nye adalah:-

Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4. Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5. Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6. Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri


aku beli ni harga promotion skali postage RM40..
ni harga dah paling murah aku survay..
kalo kat blog lain harga sekotak jew rm39.90 plus postage rm6..
so dah rm45.90..



so kalo korang rasa berminat boleh terjah fb ni ya..
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002203046866

notahati:aku pon baru try product ni,baru nak masuk 3 hari,so x nampak lagi la sejauh mana keberkesanan tu..ia mengikut pada tubuh seseorang,ada yg 1 botol je dah nampak keberkesanan tu,pe2 pon,,nnti aku update later kalo ada perkembangan yang memberangsangkan,, :)