About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Monday, April 11, 2011

setiap kali nak dekat2 dgn final exam..mesti ada simptom2 ni..


salam sume!!!
tuk dak2 poli..kome dh stdy kew?
jgn ckp aku x tau jadual kome..
sbb start sem ni paper sume dah selaras..hehe
tuk dak2 poli intergrasi sem 4..gd luck ya!!

ok2,antara simpton2 yg aku dpt detact kat diri aku setiap kali la nak menjelang final exam..
dari sem 1smpai la sem 4 tym sijil dlu..
cmni jugak la yg terjadi pon..

1.tak lalu nak makan
perot terasa je lapa,tp x leh nak masuk..nak tgok makanan pon rasa sayu je,sbb x dapat nak disumbatkan ke mulut(sadis gler)..dan sudahnye menahan kesakitan perut sbb masuk angin! lg masalah jika x de minyak angin dalam bilik,cm aku skrg ni ha..hanya mampu menahan je la,,x larat kang aku tdo..ha..

2.time ni la kome rasa nak g beli panadol sampai 4 papan..
konon2 nak spare la sbb kalo dah banyak sgt ngadap buku ngan tulisan kecik2(pakai kanta pembesar baru bole nampak) sure bole pening pnye,so beli la panadol awal2 sbb aku tau la,korang mesti x rajin nak kuar p kedai walaupon kedai 2 x sampai 500 meter..lain lah kedai kat umah sewa aku ni,,mmg jauh..nak kne lalu sari 9,7,5,3,1 pas2 baru sampai kedai,,jauh kan??

3.asik nak terperuk dalam bilik ja,kawan ajak kuar pon x moh..
dok sorang2 dalam bilik...tym tu la rasa ketenangan abadi..dok ngadap lappy kesayangan sambil layan lagu korea,,urgh!!! nikmatnye...dan fikiran pon menerawang kemana2 tah..erkkk?

4.jerawat start la buat party like this,,
ni paling aku x suke,x suke,x suke tau!! tym2 nak exam,mesti jerawat akan tumbuh dgn suka hati dia..pakai la oxy ke,sebamad ke x jugak jalan..ye la..mmg la muka aku dah sedia berjerawat..nak tgok muke sendri pon benci..buruknye weyh!!

5.kadang2 tu bole lak otak ni teringat2 kisah lama..
masa2 cmni la nak engat ex bf la,nak engat org kat korea la,engat tarikh2 bercinta la,,cm sengal jew..otak dah la serabut,,hati pon nak ikut serabut ke?

6.atas meja mesti berterabur ngn kertas2 ujian lps2,ngn nota2 sume..
jgn kata nota je bersepah,bilik aku pon skali bersepah..dah la bilik kecik nak mati,meja stdy pon kongsi,pe la nasib aku ni,dpt umah sewa x besh,,huhu..

i2 je la,antara simptom2 aku saat2 nak menjelang final,kome aku x tau la plak,kot2 kome ada lain dr yg lain ke bole la share2 jom!!

notahati:nape eh,setiap kali dgr lagu creating love ni hati rasa nak berbunga,,haha

notahati 2:ok! td dpt chat ngn pacek oyie jap..dpt taip 2,3 patah pon ok la kan,asal leh melepaskan rindu,,semangat skit nak stdy,,

p/s:pe2 pon stdy yg penting,rindu2 ke cinta2 ke tolak belakang skali (pesan kat diri aku)

oh lupa! thanks to fara aisyah sbb dgr sume luahan aty n perasaan akk ni.tenang skit rasa..
to fatin syazana,thanks sbb teman msg ngn ekin yg mmg rasa sgt2 serabut hari ni..
to aida n comeck also,thanks sbb dpt nangis kat korang,,lega skit..
luv all of u :) muah <3

bersiap sedia tuk berperang final test...stop melayan felling citer PERSONAL TASTE..ouh!!

ouh!!! nak pengsan tgok hero dy hensem sgt!!


dalam seminggu ni ko dgr ayat ni..
"ko dh stdy kew?"
i2 la ayat yg depa asik tanye jew..
aku lak 2,3 hari ni mud citer korea jew,,hape kena tah dop ler tau..
tp mmg target,ari senin pagi hape nak jd..
kne stop semua!!
no citer korea,walaupon hati ngah berbunga2 plus nak kne heart attack tgok citer 2,
sgt sweet!!
ouh!!!
no on9 fb selama 24jam..kne on9 kejap2 ja..
kalo x on9 lgsg tu nampak sgt menipu,,,
no kuar2 melepak,melainkan stdy group..haha
sekarang masa tyk tumpu study,walaupon hanya buat nota!
(bersemangat ni)

ni lg 1,nak promote pd2 mereka yang nak dapat duit sambil on9..
bole la terrjah SAYS.MY
says.my ni cm nuffnag la,,tp nuffnag tu tuk blogger kan..
says.my ni tuk facebook..

JOM JOIN!! *aku dah join dah*