About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Thursday, May 5, 2011

short sem..

aku engatkan dak brieging kolej komuniti ja yg terlibat..
then td PA bg msg ckp aku kne daftar short sem sbb de paper yg markah rendah..
markah rendah dy x de la plak mention "failed"
so aku x tau lg status final result cmne..
harap2 sume ok la,,dpt LULUS sume pon jd la..
4 flat ke 3 flat ke blkang citer..
sbb final test hari 2 mmg gampang pnye susah..
dak2 class aku pon ckp cm 2..
so if repeat ke hape ke,mmg dah kne redha jew..
nak benti poli,sayang plak..
ta tau la nak ckp pe,mmg haru biru sgt skrg ni...
ok,mls nak pk..
p je daftar shortsem ni,x rugi kot..
(masih lg berharap hope x de pe2 mslh ngn result aku)

then td,td dan td..
chat ngn pacek yusri bashuri,mcm biasa la,,
chat pon dh x de la lama cm dlu..
tp kali ni di kira bnyak skit la chat berbanding2 sblm ni..
dh dy x bz,,leh la sembang lebih skit..
*sekarang dh musim panas*


ok,dpt la lpas rndu 2,3 minggu ni..
dah bole buang ja nekad kat diri 2,,
bole plak ko hidupkan kalo x tau sal dy(berkata pd diri sndri)

ha,,bru teringat dy de ckp sal kimpap..
btw,aku search google KIMBAP la not KIMPAP..
pe ni org korea leh salah mention this name..
nak kne buang daerah ni..
a'ah la,sama je cm sushi..nama je lain kot,,
rasa x tau la sama ke udok..
nnti nak kne p makan kat korea la gamaknye

ni la rupe KIMBAP nye..
.
.
.
.

ok! lepas dah rindu,,,
bole la tahan dlm 2 minggu ag
*sila muntah*

notahati:x de bgtau dy pon sal shortsem ni,nnti aku mengusutkan ag..biasa la aku kan suke merengek2,suke cm urgh!!*x nak* cm 2 la,,juz bgtau faris ja,,2 pon dy wat endah x endah,,rasa cm sakit hati ja bgtau pon,,so redah je la melalui short sem tu bersama FARAH HAMIZI..nasib de kawan weyh :) PUO,jmpe lagi la kite,,nyampah tol aku!!

SeNyuMan mAhaL :D


dpt tagged kat facebook dari fara aisyah about contest ni..
thanks sbb tagged akk noh :)
dh org invite kan,join je la..
saja nak buang2 masa,,hehe :)
gambar yang di pertaruhkan..jeng jeng jeng...
:
:
:
pic ni di ambil di sunway pyramid..
felling2 pakai style hana tajima bole la jd hana tajima..
padahal x sama pon..
erk??ni nak cter sal shawl ka sal senyuman,,okek..citer sal senyuman ya :)
kenapa senyuman aku unik?
sbb aku suke senyum konon2 nak bg nampak lesung pipit aku yg kadang2 ada kengkadang x de,,haha

keterangan lanjut boleh KLIK DISINI

i want tagged :
sasha ghaff
nur liyana
aina