About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, June 3, 2011

selamat pengantin baru sayang :)

(sambil lap sawang2 dan habuk2 dalam blog ni)
lamanye x mencoretkan apa2 dlm blog ni..
banyak sgt nak citer,banyak bnde yg di lalui..
ok2 kite tinggalkan la citer2 yg dah berlalu 2..
ni nak citer pasal kawen..
mesti korang suka kan?

btw,pas solat jumaat td,
alhamdulillah,kawan baik aku NURUL AIDA BT GHAZALI selamat menjadi suri kepada
MUHAMMAD RAIMI BIN NOUTWIL..
mst la aku org yang paling gembira tgok mereka selamat diijabkabulkan..
of coz,kawan2 yang lain jugak..
doa aku,semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat..

bila sorang2 kawan2 dah menamatkan zaman bujang..
ayat yg akan di dgr "ko bile lak kin?"
"bile turn ko plak ni"
dan jwpan paling senang..
jodoh x sampai ag..
doakan la yg terbaik tuk aku :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pasni x de sapa dah la nak dgr sume citer2 sedih aku..
x de dah nak sambut bufday ngn aku..
x de dah nak blanja pizza..
x de nak hangout2 jenjalan dah..
x tau nak nagis kat sapa dah kalo tetiba rindu seseorang 2..
pasni aku kne bawak haluan hidup sendiri la nampaknye..
(aku lak yg sedih saat taip entry ni)

aida,semoga kamu menjadi zaujah yang solehah dan taat pada suami mu..
dan juga jd umi yg baik tuk anak2mu..

raimi,semoga dpt jd suami dan ayah yg baik..
jaga aida elok2..

notahati:ta sabar nak jmpe sume esok!!
later aku update kenduri pada esok hari belah pompuan eh :)

notahati 2:arini genap 3 bulan,,nak tunggu lagi 9 bulan..lamanye lagi :(