About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Sunday, June 5, 2011

korean style..


take pic sblm nak p knduri..wahahahha


annaseyo!! (aku x tau eja..haha)
wah!! meriah ko..
arini p knduri pakai baju cmni..
smlm pakai kaler biru g wedding aida..
then aida ckp "kin,yg baju ko ni cm jepun nape"
haha..pas2 comeck sampuk,bkn jepun la,korea...tettt!!

bte,arini p 3 kenduri..
baju kurung mmg x de la,,sume kat ipoh..
mane de bwak balik..
yg bawak balik,dress korea ni je 2 helai..
so bantai je la baju ni..
thanks ye pada sapa2 yg ckp saya cntik hari ni..
*wah!! stetment poyo giler*

gemok bajet kurus..wahaha





fav pic
.
.
.
.
.
saranghe..
*ckp style comeck*

papai!

sesungguhnya kami merinduimu hidayu yaakob :(

(arwah dayu,tdung putih depan skali )

sejak2 akhir ni,kawan2 asik ckp rindu kat dayu,,
aku engat,aku sorang je yg terasa.,
ye la,sbb masa aku chat ngn eija hari 2,aku de jugak sebut..
"kan besh kalo dayu ada masa kawen aida nnti"

pas2 td otw,nak g umah aida pon
tersasul citer sal,kan besh kalo dayu ada..
dayu!! dayu!! dayu!!
kami semua terasa sgt x de ko..
rasa cm x ckup korem jew..

then td,,ttbe echot comment pic lama kat fb yg ada pic dayu..

allah lebih menyayangi dy..
kite kne redha la,walaupon terpaksa terima kepergian dy..
mmg sume x kuat nak terima kenyataan ni walaupon dah bape bulan dayu pergi..
semoga arwah sentiasa ditempat org2 beriman..
amin :)
al fatihah..

13.11.2010..arwah dalam kenangan.. :(