About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Saturday, June 11, 2011

kdg2 aku mmg seorang yang penyabar,,tp slalunye ngn anak2 buah aku je la..hati ibu katakan :)



salam sume!! pe khabar arini..sihat? kalo sihat alhamdulillah :) kalau sakit cpt2 jmpe doctor k..
aku??x bape nak sihat,perut aku ja x sihat sbb melantak makan cili padi,so paham2 ler kan,,haha,,padan la ngn muke aku..

di sbbkan minggu lpas aku dah balik klang,so minggu ni aku dok je la kat ipoh yg TERCINTA ni..
aku lepak kat umah spupu aku ler,umah acak aku,skali jmpe anak2 buah aku,rindu plak la kat depa,,
cm biasa la,kalo dah melayan 2 org budak ni,eka ngn ayuni,,mmg penat+sabar+letih..
dgn depa yang banyak mulut,ngn keletah depa ag..
xde la rasa bosan sgt kan..
banyak mslah cmne pon,bila ada de ngn depa,apa pon x pikir..
penat,mmg la penat melayan mcm2 kerenah depa..
yg eka perangai lain,ayu plak perangai lain..

td la kan,engat kan dy jerit2..
mak long! mak long! kat dlm toilet 2,engatkan kenapa..
rupenye berak kat dalam toilet..
ptt la x mau tdo,upe nye nak berak,pas2 aku mandikan..
still x mau tdo ag..
dok sibuk2 nak dok atas riba ni,nak tekan2 keypad ni gak..
aku pon ckp la,"eka,tdo la..
dy pon menjawab,mak long la tdo..
sudahnye,aku tutup laptop,then tdo..dy pon ikot la tdo..
sudahnye dua2 tdo smpai la nak maghrb..
tp aku bangun dlu la..


eka je tdo sampai kol 9..ha,,senyap skit la umah 2..
pas2 dy bangun,dah berebut belon ngan ayu plak,,
ok,dah huru hara balik dah umah..pas2 ada la beberapa perangai dy arini yg mak long dy ni mmg ta terlayan..
sambil2 tu chat la ngn uncle yusri(x kan eka nak panggil abg lak kan)..
saja nak citer2 sal eka kat dy..hehe
*btw,x leh slalu dah tulis name dy dlm blog ni,kang dy baca..mampus aku*

sekarang ni jam dah menunjukkan kol 2.44 am..
eka still x reti nak tdo ag,
padahal aku dah suapkan dy makan,dah bg minum milo,dah habis tgok cicakman,citer hantu sume..
aku yg x leh tdo ag dy x tdo..
2 pon dah ckp nak tdo ngn mak long,,
ayu dah selamat dah tdo dalam buaian tu..
ni nak p suh mak ngah dy tdo kan eka..
pas2 mak long n mak ngah dy bole tdo ngn ama..
bubai sume,,good nyte..

mereka ni,kdg2 mmg menyesakkan nafas,tp mereka la penghibur di kala duka,tekanan dgn keletah dan perangai2 mereka,,

notahati:ceit! gagal lagi tahan hati aku,aku dah janji kot ngn diri ni,x nak msg ke im ke ngn dy,,tp hampeh..dah bole buang je ag azam tu,,urgh!! asal susah sgt ni ha???!