About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 21, 2011

tak sempat nak sambut hari ayah sbb busy dgn paper keesokan harinya

assalamualaikum sume!!
hoye!
abis sudah azab selama 2 bulan ni..
pukul 2.30-4.30 td berjuang abs2an tuk paper operating system..
*kpd geng2 yg amk c++ sok..gd luck ya*
pasni bole la merehatkan diri 2 minggu kot sblm naik sem baru,sem 5 nnti..
barang2 pon dah dipindahkan di rumah baru..

x sabar nak decorate bilik baru..
dah berangan2 dah ni barang2 sume nak serba pink..
sungguh keperempuannan kan..

nak bilik cmni bole?penuh ngn butterfly..

di kesempatan ni..
aku nak mengucapkan (mcm ucapan hari raya plak)

*kepada DIP2B kumpulan 2 expecially,aku ingin memohon ampun dan maaf di atas segala ketelanjuran kelakuan dan kata sepanjang aku menjadi ahli di class korang..

*pada sapa2 yg rasa nak tegur,tp malu2 tu,pasni tetegur la ye..

*jumpe ag di sem depan..insyallah..

kwn2 sume..JUMPA 2 MINGGU LAGI..haha

walaupon 19 jun dah berlalu(aku x dpt nak on9 sbb kat ipoh)

aku nak wish gak SELAMAT HARI AYAH
buat satu2nye ayah aku yg tercinta dan tersayang..
AHMAD TARMIZI BIN MD NADZIR
terima kasih atas segala pengorbanan dan kasih syg yang diberikan..
ayah tiada pengantinya kerana saya hanya ada seorang AYAH sahaja..
thanks 4 everythings that u do 4 me..

walaupon ayah suke dengki ngn org tym org ngah tgok tv..tym 2 la ayah nak tgok citer2 yg ayah dah download..
slalu comment org masak telur kempis..
marah org smpai menitik air mata,pas2 ajak makan konon2 nak pujuk..
slalu lambat bank in duit,padahal org dah terdesak nak pakai duit..
pernah 2,ayah tinggal kite sbb mekup lama sgt..
slalu bising sbb masak nasi lembik..

x kisah la cmne pon ayah kite,kite cuma ada 1 ayah je dalam dunia ni..
SELAMAT HARI AYAH..
LUV U DMN MUCH!