About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Friday, June 24, 2011

MAHARAJA LAWAK..agak2 sape menang eh malam ni??

assalamualaikum!!
kalo x silap aku,arini final maharaja lawak kan?
aku pon x bape nak tau sgt sbb umah aku bkn de astro pon..
tp aku tetap sokong JOZAN!!!
yeah! hidup jozan..

nnti dah tau sapa menang,aku update ye..

notahati:nak tgok 1st consert FT island kat you tube,x nak banyak plak sampai 13 part...

sayonara!!

UPDATED!!!

TAHNIAH SEPAH ATAS GELARAN MAHARAJALAWAK...

JOZAN NAIB JOHAN

NABIL TMPAT KE 3..

notahati:pe2 pon JOZAN tetap terbaek!!

abang long dil!!!! i lup u..muahahahhaha...


arini aku rasa nak tulis entry jiwang2..sapa2 rasa nak muntah hiaju,bek x yah baca sbb ia sgt meloyakan..kahkahkah..

assalamualaikum!!
안녕하세요 ( Annyeong haseyo )
wah!! lama rasanye x wat entry jiwang syok sndri kan..
bole pecah la hati ni kalo simpan lama2..
nama pon personal blog :)
suke hati aku la,blog aku..kalo ta nak baca ye sudah..
janji aku puas luahkan semuanye..

td elok2 je dgr lagu ft island missing u,& thunder..
bole plaks tetibe menitik air mata ni..
mottifff??

pas2 trus text BFF aku..

aku: sy rindu **** plak ble tgok vc thunder ni..tulun!! nak nagis :'(
BFF: da rr tuh...haiiisshhh....
td ang kate dgr lgu ft island leh lpe dye ckit2..ni dak pon...
aku: arini plaks rindu.. smlm x pommm...

ok~ disebabkan malas sgt nak layan perasaan tu,aku pon teruskan la tgok ft island ni..
cari la part2 video2 yg besh..
sambil cube menghafal lagu2 dy,sampai berbelit2 berpusing2 lidah aku..
x nak susah plaks kann..

then skrg dah pukul 2.08 pg..
dgn mata sembab..text BFF,kena marah plaks,suh p tdo..
x gune pnye macekk..ok~then stop disturb macek 2,kang dy ngamok plak,,takut aku..
*aku pon x tau nak merpu hape ag ni*
tangan ni cm menggeletar plak nak tulis,,
padahal dalm otak aku ni bermcm2 bnde nak d luahkan..

tau x,skrg ni aku ngah gile menghafal lagu missing u..
eh?bukan aku dh bgtau ke td..
maaf ya~ sbb aku pon x engat pe yg aku taip kat atas td,mls nak scroolll..
ok,berapa banyak kali ok da..
sekarang ni,aku cecube tabahkan diri x contact ngn dy selama sebulan,,
tgok la kekuatan iman aku ni smpai tahap mana..
sbb aku ni ckp je cm pom pang2,tp akhirnye nan adooo..
last IM ari2 11 jun,,ha..kire ah sndri dah bape minggu,,
hati..tlg tabah wokeh!!
x kisah la,nak nagis ke nak rndu ke,tp jgn contact..
"engat dy 2 bz stdy,bukan de masa nak lyn ko" (hati aku berkata ok)
dan dgn segala kekuatan yg ada,,aku mampu meluahkan kat cni je la..
x pon kt BFF aku..x pon aku pndam la sengsorang kan..

urrmrmmm..aku pon dh sgt x tau nak merapu hape,,
kan terlebih2 menulis,org kata syok sndri plaks kan..
mane la tau de stalker yg dengki x abs2,,ye doppp..


okkk!! rindu zaman2 memula kenal dlu...

p/s:bole x nak mcm memula kenal dlu???

*aku yakin dy x baca ni,kalo dy baca pon,lantak la,,sapa suh baca kan..wahahhaha,so andai la TERBACA kan,,cpt2 ignore plzz,,juz 4 fun..
*minta maaf(sapa2 yg terasa dy berkenaan la ye)..ni juz 4 merapu..segala perasaan bia la yg maha esa je yg tau..chill k..(walaweyh,rndu ayat dy yg ni)

sapa org korea,translate la sndri ayat nihh..
.
.
.
.

jukdorok keuriun saram..neomu bogo shipgo keuriweodo hal suh eobtnun mal..i'm missing u missing u.


gambar x de kne mgena ngn lirik di atas..sekian~

kata2 renunagn tuk hari ni :)

♥♥“Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya dan Allah takkan bagi. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah. Allah maha tahu jodoh kita siapa.”♥♥

안녕히 주무세요

( Annyeonghi jumuseyo )
SELAMAT MALAM
GOOD NIGHT
MEMUAH!!