About Me

My photo
klang..
LOW PROFILE :)

Followers

tabung belanja sekolah..click plzz...

Tuesday, June 28, 2011

Tomok :: Save the date

assalamualaikum readers..
mane2 mmber rapat ngn aku dari sekolah rendah mmg akan tau yg aku ni
pencinta no 1 NEW BOYZ(pada zaman 2 la,skrg dah x)..hehe..
dan menjadi kegilaan aku pada masa tu msti la TOMOK dan SYUK..
pas2 aku de sorng kakak angkat minat jugakkk..
weyh,mmg jadi la,,setiap kali nak g sekolah,kami akn suh uncle radio 2 pasang lagu new boyz..
kaset 2 kakak angkat aku pnye la..
original tau..

pas2 1 masa tu,sport check plak,,kat sekolah agama..
kan dlu masa sekolah mana bole bawak majalah,gambar artis sume kan..
tym 2 aku bawak buku tulis yg penuh dgn sume gambar tomok n new boyz..
pe ag,kne rampas pas2 ustaz panggil then kne denda x dpt rehat..
spoil ah!!
ag 1 citer,aku de poster tomok au,
poster 2 mmg besar gler,kwn baik aku bg sbb dy tau yg aku ni minat tahap gaban.
then tau x,ayah aku p koyak poster 2,sbb aku tampal dalam bilik,,
padahal de je poster kecik2 tp dy koyak poster yg besar 2..
mau x meraung masa tu,dan sudah nye berape hari aku x ckp ngn ayah aku,,dendam sungguh tym 2 tau!!!haha..

then dalam sepanjang aku minat new boyz ni,sekali je aku pnh tgo new boyz perform live tau..
2 pon sbb de hari keluarga TNB..haha..bangga siot dpt gambar autograph sume..
tp 2 sume hanyalah kenangan zaman kanan2..
sekarang tomok pon dah nak kawen dah der..
sedar x sedar umur semakin meningkat,,sekarang aku x pegang lagi title "kanak-kanak"
dlu comot2 comel2(perasan)je..
dan aku sgt merindui zaman 2..hehe..

bak kata tomok "Wanita jgn dibilang dia cantik, tapi bilang dia SANGAT cantik..."
awuuuu~~ sweet gler :)

credit to:Tomok :: Save the date from cstproduction on Vimeo.



video fav tuk hari ni, I HOPE..mereka sume sgt sweet menari cm 2 :)
love ♥hongki ♥minhwan ♥jea jin♥seunghun ♥joonghun ♥









pic sumber google..